Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Нове мајице у продаји

На отварању овосезонског такмичења у Евролиги, у дуелу Црвене звезде и Галатасараја, права атракција је био „FAN STORE“ који се налазио на северној страни Комбанк арене на нивоу 200. С обзиром да је потражња за мајицама са апликацијама КК Црвена звезда и препознатљивим навијачким слоганима и шаловима била огромна и овог пута сви заинтересовани биће у прилици да купе неке од реквизита.

Оно што треба истаћи је податак да су поред већ постојећих дизајниране и нове мајице које ће се такође продавати по цени од 990 динара. Занимљиво је да ће на јужној страни Комбанк арене такође на нивоу 200 бити постављен штанд „Sport Vision“-а на коме ће моћи да се купе реплике дресова КК Црвена звезда.

Важна информација је да карата још има у продаји, па још једном користимо прилику да позовемо навијаче да резервишу своје место, још једном дупке испуне Комбанк арену и помогну младом тиму Звезде у веома важној утакмици за пласман у ТОП 16 фазу. Карте се могу купити на свим продајним местима Евентима (Комбанк арена, Дом омладине, Билет центар, ТЦ Ушће и још 150 продајних места широм Србије) по цени већ од 600 динара.

Повезане вести

Leave a Comment