Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Карте за Будућност од суботе у продаји

После блиставе партије против Валенсије и још једне веома важне победе у Евролиги кошаркаше Црвене звезде Телеком у недељу, 2. новембра од 21 сат очекује још један врло битан и тежак меч. Гост дворане Пионир биће екипа Будућности која у досадашњих пет кола АБА лиге као и Црвена звезда не зна за пораз.

Црвено-бели ће имати тежак задатак у намери да савладају Подгоричане па се надају да ће имати велику подршку навијача чија помоћ ће бити неопходна како би остварио циљ. Улазнице за овај меч биће у продаји од суботе 1. новембра на пословницама Евентима (ТЦ Ушће, Дом омладине, Комбанк арена, Билет центар…), а на дан утакмице карте ће моћи да се купе и на благајни Пионира од 17 сати па све до почетка меча.

Карте за трибине коштају 300 динара, док је за партер Б и партер 4 потребно издвојити 500 динара. Цене улазница за плаву и белу ложу су 700, а за ложу 900 динара. Улазнице за почасна места тик уз терен (court seat) коштају 5.000 динара.

Још једном позивамо навијаче да у што већем броју дођу у београдски храм кошарке и својом подршком и навијањем помогну кошаркашима Црвене звезде да се осаме на врху табеле АБА лиге.

Повезане вести

1 comment

cz нов 1, 2014 at 16:07

Iako vecina nas ne gotivi Radonjica,i nalazi izgovor u njemu,treba da napunimo Pionir.Upravo sam gledao nas kalendar za novembar i cekaju nas teske utakmice,gostovanje Cedeviti,Laboralu,Galatasaraju teske utakmice i kod kuce vec sutra Buducnost,Olimpijakos i da ne nabrajam.Raspored je gust i prosle sezone nismo imali igrace koji bi mogli izdrzati taj tempo sad nadam se da imamo.I kroz par od ovih utakmica vidjecemo gdje smo i sta mozemo.Radonjic treba da spremi tim,ne trosi pojedince protiv Krke i nekih laskih protivnika mada mislim da ih u ovim mjesec dana nema.

Reply

Leave a Comment