Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Рад – Црвена звезда 1:2!

Фудбалери Црвене звезде у оквиру 11.кола ЈСЛ гостују на стадиону на Врачару екипи Рада, која је у среду избацила црвено-беле из ЛАВ Купа Србије. Ненад Лалатовић је изоставио најбољег појединца из претходних утакмица Михаила Ристића, а место крај десне аут линије је заузео Саво Павићевић, док су централни пар чинили Богдан Планић и Дарко Лазић. Нејц Печник је добио офанзивнију улогу.

Стадион на Врачару

Гледалаца:

Судије: Глођовић

Стрелци: 0:1 Лазовић 4.минут, 0:2 Павићевић 22.минут, 1:2 Јелић 36.минут

САСТАВИ:

Рад: Радуновић, Распоповић, Мараш, Ђурић, Родић, Милошевић, Гњатић, Марковић, Веселиновић, Перовић, Јелић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Павићевић, Лазић, Планић, Мијаиловић, Ковачевић, Босанчић, Лазовић, Катаи, Печник, Ракић. 

Црвена звезда је кренула доста агресивно и то је одмах дало резултат. Пре самог гола, уследила је гужва након фаула Мијаиловића. У 4.минуту, Милош Босанчић је упутио мајсторски пас ка Дарку Лазовићу који је исто тако реаговао главом и лобовао Радуновића за 1:0. Није Звезда ту стала, па је после корнера Босанчића лопта прошла тик поред Лазића. Уследили су покушаји Печника и Катаија на једној, и Перовића на другој страни. А затим је након корнера Босанчића, Саво Павићевић био највиши у скоку, одлично утрчао на прву стативу и погодио за 2:0. Црвена звезда је наставила са пресингом и притискала противника, а Мијаиловићев покушај је завршио тик поред леве стативе. Када је Црвена звезда стала, Рад је то искористио. Након дуплог паса на десној страни, цела одбрана Црвене звезде је испала, а Петар Јелић главом наставио голгетерску форму и казнио непажњу црвено-белих. До краја полувремена није више било опасности по оба гола, па Црвена звезда иде на паузу са резултатом 2:1. Добро полувреме играча Ненада Лалатовића.

У другом полувремену виђена је потпуно другачија слика на Врачару. Много се грешило на средини терена, играчи Црвене звезде су углавном покушавали да сачувају предност из првог дела игре, док је Рад једину праву прилику за изједначење имао у 63. минуту када је Распоповић погодио стативу Рајковићевог гола, а затим се Јелић нашао у офсајду. Црвено-бели никако нису успевали да наметну своју игру, грешили су у предаји лопте, али им, руку на срце, у прилог није ишло ни очајно стање терена.

На крају, изабраници тренера Лалатовића су заслужено дошли до три бода, али још једном су показали да је овај тим далеко од шампионског нивоа и да је само пуком срећом и даље у борби за титулу.

Повезане вести

11 comments

Бранислав нов 3, 2014 at 08:41

Прво полувријеме солидно, у другом пад у игри јер очигледно да играчи нису физички спремни. Освојили смо три бода, али ако желимо да се умијешамо у борбу за титулу са овим тимом то нећемо моћи. Битно је што боље изгурати јесењу сезону, а онда у прелазном року освјежити тим. Првенствено мислим на шпиц јер смо ту ипак најтањи.

Reply
MILAN KG нов 2, 2014 at 16:58

prvo treba da pocistimo tim od poluigraca,Gavric,Rakic,Katai…Tek onda dovesti pojacanja ali prava pojacanja, ne krseve ako hocemo titulu moramo da se pojacama ali ne sa krsevima tipa Rakic vec pravim igracima ako to nismo u stanju bolje nikog da ne dovodimo nego da dovedemo nekog cisto da bi se reklo evo doveli smo igraca.

Reply
ClarkKent нов 2, 2014 at 16:20

На крају, изабраници тренера Лалатовића су заслужено дошли до три бода, али још једном су показали да је овај тим далеко од шампионског нивоа и да је само пуком срећом и даље у борби за титулу.

Pukom srecom? U kojoj to ligi neki tim dobija svaki mec i ne kiksa? Podrska Radonjicu i Lalatovicu. Uz sve probleme koje imamo, na pravom smo putu! Ekipe su znatno podmladjene. ABA Liga, Top 16 Euroleague, Titula, Kup (manje bitan) i Titula i Kvalifikacije za LS.
Napred Zvezdo!

Reply
milos нов 2, 2014 at 16:49

A koje to probleme imamo u košarci, bio sam na putu, pa ne znam? Šta se desilo?

Reply
ClarkKent нов 2, 2014 at 17:14

Godinama smo imali probleme, a i KK i sad ima par miliona duga, kako kaze Covic.
Poenta je da se pruzi momcima podrska, da se ne pljuju posle svakog meca (kao sto to obicno biva), uvek nekom nesto ne valja.

Reply
Nebojša нов 2, 2014 at 19:48

imamo kapitena koji iz čista mira u 3. minutu igrača udara laktom, prenervozan je na svakoj utakmici, to nije nivo ponašanja za kapitena, iako poštujem njegovu borbenost

Reply
dejo нов 2, 2014 at 15:21

Mislim da, kada uzmemo u obzir sve odnosno koliko dugo se klub nalazi u vise nego nezavidnoj finansijskoj i organizacionoj krizi, danasnji rezultat je odlican bez obzira na vise nego bledu igru!

Reply
nebo sever нов 2, 2014 at 15:04

Ma cutitte ..da mi je neko rekao da cemo biti prvi pre 2 nedelje,reko bi mu da je lud .ajmo jos 3 pobede do kraja i siguran sam jesenja titula je nasa,a onda stize ZVEZDINO PROLECE..

Reply
Nebojša нов 2, 2014 at 14:52

važna pobeda ostalo tuga jesenja, bez hrabrosti, igre, želje, ideje…igrali su samo 20 minuta

Reply
Rajko Delija нов 2, 2014 at 17:34

Vala baš tako.Može se desiti da večeras budemo čak i ispred njih.

Reply
nokia c5-03 нов 2, 2014 at 13:58

Ajde momci,potrebna nam je pobeda danas. ZVEZDA!!!

Reply

Leave a Comment