Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лазић: Дођите да нас подржите

Двомеч са Радом је „архивиран“, и стручни штаб и фудбалери Црвене звезде увелико су се окренули припреми веома важне утакмице против Чукаричког.

10568925_769861879741377_950385348005510899_nДарко Лазић није био актер утакмице која је одиграна пролетос када је наш тим славио убедљиву победу од 4:1, али ће се сигурно наћи на терену у суботу, и како сам каже, очекује да уз добар приступ Црвена звезда забележи и повољан резултат.

– Очекујем тешку утакмицу, јер Чукарички има добру екипу, што показује и њихово четврто место на табели. Верујем да је испред нас лепа утакмица са доста борбе на средини терена, а ми ћемо наравно ићи на победу као и на свакој утакмици. Позивам наше навијаче да нас подрже и у овој утакмици, то ће нам много значити – тврди Лазић.

Након две одигране утакмице против Рада у кратком временском року, Лазић каже да екипа има рецепт за победе.

– Не смемо поновити грешке из првог дуела са Радом, када смо одиграли без агресије. Прво полувреме у другој утакмици смо одиграли фантастично, и такву игру треба да понављамо из меча у меч. У другом полувремену смо се несвесно повукли, али сачували смо резултат и забележили битну победу – рекао је Лазић, који је по први пут играо у тандему са Богданом Планићем.

– Било ми је, искрено, мало чудно на почетку утакмице, али убрзо сам се навикао. То је и нормално, тренирамо заједно, познајемо се и брзо смо се уклопили.

Лазић је ове сезоне постао стандардан штопер, и иза себе има већ 11 наступа.

– Задовљан сам много својим напретком, самим тим што сам изборио своје место поред Саве, а нарочито имајући у виду шта се све дешавало прошле године. Презадовољан сам, и надам се да ћу наставити да напредујем – рекао је Лазић.

Повезане вести

1 comment

Dejo нов 5, 2014 at 13:00

Ti Lazicu moras jos bolji da budes u duel igri da ne pravis greske u odbrani ,da pokazes da zasluzujes da nosis dres nase Crvene Zvezde moras da radis na kondiciji i kod kornera protivnickih ekipa moras da cuvas protivnickog igraca da budes uvjek ispred njega a kad ti se ukaze sansa kad nasa Crvena Zvezda ima korner idi put protivnickog gola i iskoristi svaku sansu koja ti se ukaze ,hocemo da vidimo kod vas svih igraca Lazicu pobednicki mentalitet ponovo :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply

Leave a Comment