Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Избори за председника ФКЦЗ – 10. и 11. децембра

Поштовани Звездаши, председнички избори, трећи у историји Црвене звезде на којима ће чланови клуба гласати, биће одржани 10. и 11. децембра 2014. године. Како бисте искористили своје право да бирате и будете бирани, морате бити активан члан клуба. Они који то тренутно нису, могу до 7. децембра да се учлане, односно обнове своје чланство, и на тај начин стекну све привилегије које учлањење у Црвену звезду доноси.

Изборна комисија ФК Црвена звезда у саставу: Матија Радојичић, председник, Иван Шебек, заменик председника, Станислав Николић, члан, Драгана Виторовић, члан, Зоран Ивковић, члан, Бранимир Шевчик, члан и Павле Станичић, члан, на седници одржаној дана 07. новембра 2014. године, утврдила је изборне радње за изборе за председника ФК Црвена звезда који ће се одржати 10. и 11. децембра 2014. године.
БИРАЧКИ СПИСАК:
Право да гласају на председничким изборима Клуба имају сви чланови клуба који су уредно платили чланарину.
Изборна комисија је донела одлуку да право да гласају имају сви чланови Клуба који обнове чланарину најкасније до 07.12.2014.године.

БИРАЧКО МЕСТО:
Чланови Клуба моћи ће да гласају 10. и 11. децембра 2014. на бирачком месту или електронским путем.
Бирачко место је Лав Медија центар на стадиону ФК Црвена звезда. Гласање за председника Клуба обавља се од 09 – 20 сати у данима који су одређени као изборни дани, а у складу са правилима које прописује изборна комисија.
Чланови који желе да гласају електронским путем, морају се пријавити Служби за чланство ФК Црвена звезда најкасније до 07. децембра 2014. године.

КАНДИДОВАЊЕ:
Кандидат за председника Клуба може да буде сваки члан Клуба кога предложи Управни одбор или најмање 500 чланова Клуба.
Члан Клуба може да подржи кандидатуру само једног кандидата за председника Клуба.
Пријаве садрже име, презиме, занимање кандидата, годину рођења и годину учлањења у Клуб као и кратку биографију кандидата.

Услови које кандидат за председника Клуба треба да испуни су следећи:
– да је члан Клуба најмање годину дана;
– да је угледан члан друштва и да је познат и поштован у професији којом се бави;
– да није осуђиван за кривична дела за која је законом, као посебан минимум казне, прописана казна затвора у трајању од 5 година или дужа казна.
– да има искуства у руковођењу или да је угледан спортиста или спортски радник.

Изборна комисија обавештава подносиоца пријаве да ли је кандидатура прихваћена или не у року од 48 сати од доношења

Рок за подношење канидидатура је 05. децембар 2014. године.

ГЛАСАЊЕ:
Сваки члан гласа лично.
Пре преузимања листића приликом гласања на бирачком месту, бирач саопштава бирачком одбору своје лично име и презиме. Идентитет доказује личном картом, пасошем или возачком дозволом. Бирач мора уз себе да има чланску карту Клуба.
При преузимању листића бирач се потписује поред свог имена у бирачком списку, а члан бирачког одбора заокружује број испред имена.

РЕЗУЛТАТ ИЗБОРА:
Резлутати се утврђују тако што изборна комисија сабира гласове са бирачких места са гласовима који су пристигли електронском поштом.
Изборна комисија има рок од 24 сата од тренутка затварања бирачких места да саопшти резултате избора за Председника Клуба.

Повезане вести

4 comments

Dejo нов 10, 2014 at 13:08

http://redstarfamily.info/2014/11/09/to-je-ljubav-dzenkins-posle-trojke-ljubi-dres-zvezde-fotovideo/ sada pitanje zasto u nasem FK Crvena Zvezda nema mjesta za crnce je li to sto mi mislimo da su nasi igraci Crvene Zvezde samo bijelci ,pravo pitanje je zasto moramo da budemo toliki rasisti ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
MILAN KG нов 8, 2014 at 13:44

Ovo sa izborima je lakrdija kad je Dzaja biran za nega glasalo 1800 clanova od 3000 to ke bruka i sramota sta god ja o njemu mislio kao fumkcioneru on je igracka legenda i da za njega glasa tako mali broj glasova najbolje je da se vrati stari sistem koji izbori koje clanstvo to je sve jedno veliko nista.

Reply
Teks Viler нов 8, 2014 at 07:31

Da li je neko cuo za bilo koga iz izborne komisije osim njih samih?Sta su oni doprineli Zvezdi da bi imali privilegiju da budu na tako znacajnoj funkciji?Sutnuli mace sa praga i igrali izmedju dve vatre?Gde su Miha,Robi,Dika,Juga?Da li oni imaju pravo da se nesto pitaju ili samo neki Kokeza i ekipa?

Reply
Luka нов 8, 2014 at 01:53

Trebalo je izbaciti ovaj uslov da kandidat za predsednika kluba ne može biti neko ko je osuđivan. Ovako diskriminišemo sadašnju upravu, niko iz nje neće moći da se kandiduje.

Reply

Leave a Comment