Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Милутиновић: Максималним залагањем до победе у Кладову

Одбојкаши Црвене звезде пред собом имају гостовање екипи Ђердапа у Кладову.

Једна од најслабијих екипа у Wiener Stadtische лиги доживела је сва три пораза у прва три кола и није успела да освоји ниједан сет. Ђердап се налази на последњем месту на табели и један је од главних кандидата за селидбу у нижи ранг такмичења.

Са друге стране црвено-бели иза себе имају неколико тешких дуела. Остварили су две победе портив Рибнице (3:0) и Војводине НС семе (3:2) у трећем колу, а доживели су и један пораз од “вечитог ривала” (2:3). Екипа Драгана Кобиљског у уторак је стартовала победом у Купу изазивача против Хапоела резултатом 3:0.

Екипа Ђердапа се доста изменила у односу на претходне сезоне. Још увек нисмо упознати са њиховим квалитетима, каква им је поставка и какви су им играчи. Успећемо да решимо ту утакмицу у нашу корист само максималним залагањем и жељом да победимо – истиче Звездин блокер Вук Милутиновић.

Меч између Црвене звезде и Ђердапа на програму је у суботу, 8. новембра од 18 часова у дворани СРЦ Језеро у Кладову. Правду на овој утакмици делиће Станислава Симић и Јована Вуковић.

Повезане вести

Leave a Comment