Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновијеРегионална лига

Ватерполисти гостују у Новом Саду, недеља 20h!

Ватерполисти  Црвене звезде у 6.колу Триглав Регионалне лиге гостују новосадској Војводини, у недељу од 20 часова на базену на Сланој бари.

И Војводина и Црвена звезда су поражени у преходном колу. Црвена звезда је поражена у Дубровнику од Југа (7:12), а Војводина у Сплиту од Морнара (7:13). Војводина се налази на 4.месту са једном победом и нерешеним исходом и два пораза, док је Црвена звезда на 3.месту са по две победе и пораза.

Војводину су и прошлог лета напустили најбољи. Његован је појачао Црвену звезду, док су Тохољ и Јоксимовић Нови Сад заменили за Крагујевац. Тркуља (ЖАК), Марић (Катанија) и Чивинидзе (Грузија) су појачали Војводину. Васић и Гвозденовић су остали у клубу и они су и најбољи стрелци, док су ту још Босанчић и Добожанов.

Утакмица се игра у недељу од 20 часова на базену „Слана бара“, а улаз је слободан. У наредном колу Црвена звезда дочекује Приморац, док Војводина гостује у Херцег Новом, Јадрану. У међувремену, у среду, Црвена звезда гостује у Ријеци, Приморју, у реванш мечу плеј-офа за Лигу Шампиона.

Повезане вести

Leave a Comment