Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Седми узастопни пораз рукометашица

Рукометашице Црвене звезде ни после седмог кола не знају за победу у Супер лиги Србије. Црвено-беле су поражене против Радничког у Свилајнцу резултатом 20:34 и закуцане су на последњем месту првенствене табеле.

Нико није очекивао тако лошу партију Звезде против тима који је само једно место изнад на табели. Гошће су повеле са 1:0 поготком Војиславе Ђорђевић и било је то практично све од екипе Славенка Жерајића у овом сусрету. Већ у 15. минуту Раднички бежи на четири гола разлике (8:4). Иста разлика била је и у 19. минуту (11:7), а затим је уследио тотални фијаско црвено-белог тима, који у наредних 10 минута није успео да затресе мрежу, па је домаћи тим отишао на паузу са великих плус 13 (21:8). Утакмица је практично преломљена том серијом Радничког од 10:0.

У наставку екипа из Свилајнца стиже и до 17 разлике (29:12) у 44. минуту, а Звезда је само успела да смањи до краја на минус 14. Најефикаснија у црвено-белом саставу била је Николина Антонић са четири поготка, док је у победничком тиму капитен Сања Симић забележила седам голова. По шест пута су биле прецизне Фердана Паљош, Биљана Шароњић и Ивана Јездимировић.

Раднички – Црвена звезда 34:20 (21:8)

Свилајнац – Хала спортова. Гледалаца: 400. Судије: Колак и Милошевић. Седмерци: Раднички 4 (3), Црвена звезда 5 (4). Искључења: Раднички 8, Црвена звезда 6 минута.

Раднички: Петричевић, Паљош 6, Васић, Е. Шароњић 1, Б. Шароњић 6, Радовановић, Пилиповић, Јездимировић 6, Милојковић, Симић 7 (3), Максимовић 3, Ћосић, Кострешевић 5, Радосављевић.

Црвена звезда: Манчић 3 (3), Гуџић, Ј. Ђорђевић, Никић 3 (1), Ђокић, Радуловић 2, В. Ђорђевић 3, Лежаја, Михајловић, Домби, Сикимић 3, Сујић, Антонић 4, Карадиновић 2.

Црвено-беле су у тешкој ситуацији, али ће покушати да забележе прву победу у следећем колу против београдског Јуниора, који је тренутно десети на табели.

Повезане вести

Leave a Comment