Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: Хвала навијачима на подршци

Црвено-бели успешно плове Јадраном. Иако су имали само дан одмора након веома захтевног меча у Евролиги, кошаркаши Црвене звезде Телеком без много муке убедљиво су славили на неугодном гостовању у Мађарској, уписали седму победу из исто толико утакмица у регионалном такмичењу и тако задржали прво место на табели АБА лиге.

Тренер црвено-белих Дејан Радоњић истакао је снагу и победнички карактер својих изабраника:

– Пре свега, желим да честитам својој екипи на победи, као и да се захвалим нашим навијачима који су дошли овде из Београда и мотивисали тим – почео је причу Звездин стратег, а потом додао:

– Контролисали смо игру свих 40 минута. Играчи су били веома уморни после напорне утакмице против Олимпијакоса и дугог путовања до Мађарске. Такође, имали смо само један дан да се припремимо дуел за Солноком, али смо показали да смо јак тим са победничким карактером – поручио је Радоњић.

Млади плејмејкер Никола Ребић сложио се са оценом свог учитеља да је екипа упркос умору успела да наметне свој ритам и загосподари тереном:

– Као што је тренер рекао, нисмо имали много времена да се припремимо за овај меч. Били смо веома уморни после путовања и исцрпљујућег двобоја на евросцени против Олимпијакоса. Међутим, успели смо да се сконцентришемо на утакмицу од почетка до краја и уписали важну победу у Солноку – закључио је Ребић.

Повезане вести

2 comments

dejca нов 10, 2014 at 16:29

Malo je izgleda pravih navijaca Zvezde!
Bitno je da se tzv „navijaci“ natrte na sipku kad su evropske utakmice, glume veliku ljubav!!

Reply
ds нов 10, 2014 at 15:49

Odmori malo igrace glavne,od Tejica i one dvojice iz FMP-a mozemo dobiti dobre igrace za sledecu sezonu,daj im malo podrske i minutaze u Aba ligi to mozes na vecini utakmica kada smo domacini,pa cak i nekim gostovanjima.Nema potrebe za forsiranjem i trosenjem nosilaca igre prvenstveno da bi bili odmorni za plasman u top 16 a i za sam kraj sezone,sjeti je se Radonjicu! A rastereti malo i Luku brate,nisam upoznat sa mogucnostima Cvorovica i tog drugog, nisam siguran kako se zove,ali FMP je najjaca skola i siguran sam da su kvalitetni.

Reply

Leave a Comment