Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоФлорбол

Тријумф флорбол тима црвено-белих у Крагујевцу

Флорбол клуб Црвена звезда у новој сезони ниже победу за победом, а у шестом колу шампионата Србије славили су против Шумадије у Крагујевцу резултатом 5:3.

Два поготка за београдске црвено-беле постигао је Борис Бубало, а по једном су погодили Марко Петровић, Предраг Вељовић и Душан Стојановић. По једну асистенцију забележили су Љубо Сузић и Душан Стојановић. Иначе, у досадашњих пет одиграних утакмица Звезда има максималан учинак од пет победа и тренутно води на табели.

У првом колу Звезда је славила против Шумадије у Београду резултатом 9:1. Страхиња Аврамовић се четири пута уписао у стрелце, Стефан Пожар је два пута био прецизан, а по један гол су постигли Марко Рајчић, Милош и Марко Петровић. Њих двојица су и два пута асистирали саиграчима, а по једно додавање за погодак имали су Рајчић, Пожар, Немања Ђорђевић и Љубо Сузић. Меч другог кола против Београда регистрован је службеним резултатом 5:0 у корист црвено-белих, а у трећој такмичарској рунди Црвена звезда је у вечитом дербију савладала Партизан резултатом 6:2. Био је то седми узастопни тријумф црвено-белих против вечитог ривала, који ниједном није савладао Звезду, од како је клуб почео да се такмичи 2013. године.  Два пута се у стрелце на дербију уписао Бубало, а по једном су то урадили Аврамовић, Рајчић и Милош и Марко Петровић. Стојановић је имао два успешна додавања, а по једну асистенцију су забележили Аврамовић, Рајчић и Марко Петровић.

Звезда је у четвртом колу била слободна, док је у петом савладала прошлосезонског првака државе, екипу Пирата резултатом 8:6. Стрелци за црвено-беле на овом мечу били су Стефан Пожар (2), Борис Бубало (2), Страхиња Аврамовић, Душан Стојановић, Љубо Сузић и Марко Рајчић. Пожар је забележио и две асистенције, а по једну су уписали Стојановић, Рајчић, Милош и Марко Петровић.

Флорбол је релативно нов спорт код нас који није адекватно медијски покривен, али ће се екипа сајта Моја Црвена звезда потрудити да дође до што више извештаја са мечева црвено-белих ове сезоне, посебно сада када екипи добро иде и држи лидерску позицију на табели.

Повезане вести

1 comment

gacsjahsvj нов 16, 2014 at 22:35

nije Dusan Stanojevic nego Dusan Stojanovic

Reply

Leave a Comment