Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Учинак играча на позајмицама: Добра партија Стојковића, гол Грујића

Протекли викенд био је за Звездине играче који су на позајмицама за нијансу успешнији у односу на претходно коло.
Одличне партије пружили су Никола Стојковић и Филип Манојловић, а Марко Грујић је постигао гол.

Прочитајте детаље у наставку текста…

Никола Караклајић – Синђелић је као гост поражен од Моравца резултатом 1:0, а Караклајић је уписао још један наступ за гостујућу екипу.

Марко Маринковић – Одгирао је целу утакмицу за Синђелић.

Никола Стојковић – БСК је на свом терену савладао Пролетер разултатом 2:0, а млади Никола Стојковић учествовао је у акцији код првог гола. Поред тога имао је добру прилику да затресе мрежу у 60. минуту. Стојковић је напустио игру у 82. минуту.

Милан Јокић – Још једном је Јокић био стартер у екипи Колубаре. Његов тим поражен је као домаћин од Јавора разултатом 1:2. Јокић је напустио игру у 67. минуту.

Марко Грујић – Колубара је поражена, али је Грујић постигао сјајан утешни гол за своју екипу. Он је у 90. минуту савладао голмана Јавора са више од 18 метара.

Златко Иличић – Фудбалери Сопота одграли су нерешено са Телоптиком, а Иличић је пружио солидну партију. Замењен је у 71. минуту.

Филип Манојловић – У ремију Сопота, Звездин голман проглашен је играчем утакмице. Он је одбранио неколико озбиљних шанси Телеоптика и тако сачувао свој тим од пораза.

Мамаду Мбођ – Напредак је поражен у протеклом колу. Вождовац је славио у Крушевцу резултатом 2:0. Мбођ је овог пута имао већу минутажу, он је ушао у игру у 37. минуту.

Немања Ахчин – Младост је у Лучанима ремизирала са екипом Радничког из Крагујевца. Утакмица је одиграна без голова, а Ахчин није био учесник овог меча.

Повезане вести

Leave a Comment