Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Друлић оперисан, у стабилном стању и опоравља се после саобраћајне несреће

Вест о тешкој саобраћајној несрећи некадашњег голгетера Црвене звезде, Горана Друлића, шокирала је Звездине присталице, љубитеље фудбала, Друлине поштоваоце и пријатеље у уторак вече, али на срећу свих он је после вишесатне операције ван животне опасности и опоравља се у Општој Болници у Ћуприји.

18001428-1007Друлић (37) је у уторак око 19 часова на аутопуту Ниш-Београд код Ћуприје у свом аутомобилу опел вектра караван великом брзином налетео на приколицу камиона који се кретао у средњој траци. Бивши фудбалер је након тога хитно оперисан у Општој болници у Ћуприји, где му је санирано велико унутрашње крварење, као последица пуцања крвних судова у стомаку након несреће. Он се после вишесатне операције опоравља у шок соби болнице у Ћуприји.

Возач камиона се прописно кретао у својој траци и није задржан у полицији. Горан Друлић је за први тим београдских црвено-белих одиграо 92 такмичарске утакмице и постигао 46 голова освојивши по две шампионске титуле и два национална Купа. Био је посебно голгетерски расположен у европским утакмицама, када је тресао мреже француског Меца, енглеског Лестер ситија и шпанске Селте у време када је Звезда још увек могла да се носи са клубовима из најјачих европских лига и да их елиминише из такмичења. У сезони 2000/01 постигао је чак 27 голова у свим такмичењима и са најтрофејнијим српским клубом одбранио титулу првака. За репрезентацију је одиграо четири утакмице.

Од лета је поново у Звезди, где прати тренинге, учи и учествује у раду како би се што боље спремио за нову улогу након играчке каријере. Друли желимо успешан и брз опоравак и повратак нормалном животу.

 

Повезане вести

3 comments

Denis нов 12, 2014 at 20:33

Kakav je to samo tandem bio Drulic- Pjanovic, odlican nekada igrac, ali su ga povrede dosta omele u karijeri. Brz oporavak

Reply
Dejo нов 12, 2014 at 13:36

Drzi se Drulovicu ti si nas pravi Zvezdas ,mislim da mi trebala nasa uprava Crvene Zvezde da ubaci sto vise Zvezdasa pogotovu kao ti u novu upravu Drulovicu ,meni si se vazda svidjao hocemo da nam se ti vratis na nekom mjestu u nasoj Crvenoj Zvezdi i ti da stvoris nekog novog Drulovica ,jos jednom drzi se Drulo i pratio sam tvoje partije ❗ 😀

Reply
jagodina navija za zvezdu! нов 12, 2014 at 18:36

*DRULIC

Reply

Leave a Comment