Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновијеРегионална лига

Ватерполисти изгубили од Приморја

Ватерполисти Црвене звезде у реванш мечу треће рунде квалификација за Лигу шампиона, изгубили су у Ријеци од Приморја са 15:8. Црвено-бели су одлично отворили утакмицу и после прве четвртине су водили са 4:1. Предност су одржавали и у наставку, па су средином друге деонице пулени Дејана Савића водили 6:3. Ипак, Приморје је до краја првог полувремена пришло на гол заостатка, а после неколико минута игре у трећем периоду домаћи су први пут на мечу повели (8:7), а гол је постигао Дамир Бурић. Пред почетак четврте четвртине искуснија екипа из Ријеке је имала минималну предност (9:8), али је у последњој деоници постигла шест голова и са две победе се пласирала у групну фазу Лиге шампиона.

Најефикаснији је, као и у првој утакмици, био румунски центар, Козмин Раду. Он је постигао четири гола, а на другој страни су са по три поготка најбољи били Страхиња Рашовић и Никола Томашевић.

Приморје ће се такмичити у групи Б, са екипама Солнока, Галатасараја, Партизана, Југа и Шпандауа.

Приморје ЕБ – Црвена звезда 15:8 (1:4, 4:2, 4:2, 6:0)

Базени Кантрида. Гледалаца 1.000. Играч више: Приморје ЕБ 11 (7) Црвена звезда 8 (4). Петерци: Приморје ЕБ 1 (1) Црвена звезда 1 (1)

Судије: Сергеј Наумов (Русија) и Марк Коганов (Азербајџан). Делегат: Ђани Лонци (Италија)

ПРИМОРЈЕ ЕБ: Вићан (6 обрана), Бурић 1, Раду 4, Крапић, Буљубашић 2, Сукно 1 (1), Муслим 2, Петровић 1, Мудражија, Елез 1, Шетка 1, Ћави Гарциа 1, Чубранић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Драксимовић, С. Рашовић 3 (1), Драшовић, Танкосић, Томашевић 3, Ешкерт 1, Бијелић, В. Рашовић 1, Ранђеловић, Његован, Рацков, Обрадовић, Тановић.

Повезане вести

1 comment

Marko нов 13, 2014 at 21:11

Tuzni dani za vaterpolo,gazili smo prosle dve godine sada je ova situacija.Podrska momcima,Sefiku braci Rasovic i treneru vjerujem da daju sve od sebe.A tuzno je sto navijaci zaboravljaju i ne posvecuju paznju ovom sportu cim je osvajanje titula od znakom pitanja!

Reply

Leave a Comment