Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Важна победа за нас!

Након битне победе у Виторији против Лаборал Куће, Дејан Радоњић је изјавио да је Црвена звезда одиграла јако добру утакмицу и да је добра одбрана била кључ победе.

Знали смо да морамо да играмо јако добру одбрану да би победили Лаборал. Играли смо одлично у том сегменту, имали смо проблеме у пик анд ролу у другој четвртини, али смо решили и тај сегмент у другом полувремену. Имали смо предност у нападу, играли смо јако добро и није било битно што смо имали проблем у шуту за три поена, али смо добро изводили слободна бацања. У другом полувремену много боље смо погађали и мислим да је то била разлика у резултату на крају утакмице. Одиграли смо јако добру утакмицу и ово је велика победа за нас.

Црвена звезда има скор 3-2 после првог дела такмичења и налази се на другом месту иза Олимпијакоса, а наредног петка гостује у Инстанбулу, Галатасарају.

Повезане вести

2 comments

ds нов 14, 2014 at 14:54

Ono sto sam uvijek pisao,Zvezda dobija i dominira samo kada timski igra i kada je ovakav pristup.Dobra odbrana jos bolji napad.Steta za Jovica dobro je odigrao,nadam se da je ovo budjenje Cirbesa u Evroligi vidi se da zna,nekada je ukocen i ne zalaze se dovoljno ali siguran sam bio da moze i neka se tako nastavi.Lakse je i Bobiju,o Vlijamsu ne treba rijeci trositi,raduje me i kada Lazic ucini nesto u napadu jer je uvijek zaduzen za odbranu.Ono sto bi ja jos volio da se desi je igra Dangubica imali su on i Djenka dobro izadnje protiv Solnoka ali i Evroligi ih nema.Djenka kao da je postao nesiguran u sebe,a Dangubic necu da sticem pogresan utisak i kazem da je nezinteresovan,ali treba Radonjic i iz njih da izvuce najbolje.

Reply
cz77 нов 14, 2014 at 01:13

Uzmi Evroligu Radoonjaaaaaa 😛 😛 😛 !

Reply

Leave a Comment