Moja Crvena Zvezda
Архива

Kosanović 11. pojačanje rukometaša

RK Crvena zvezda

Rukometni klub Crvena zvezda dobila je i jedanaesto pojačanje u ovom prelaznom roku. Ugovor sa našim klubom potpisao je golman Milan Kosanović čime je pozicija golmana u potpunosti pokrivena pošto će na raspolaganju treneru Butuliji, pored novajlije Kosanovića biti i Slovenac Jure Jeraj i juniorski reprezentativac Srbije Tibor Ivanišević.

Milan Kosanović je svoju rukometnu karijeru započeo u niškom Železničaru, a nastupao je i za Stavanger (Norveška), Balingen i Minden (Nemačka), Vardar (Makedonija), Turguživa (Rumunija) i Kangas (Španija). Nakon višemesečne pauze zbog povrede, Kosanović je prethodne sezone branio gol ORK Niša. Treba navesti da je Kosanović imao i reprezentativnih iskustava pošto je nastupao za reprezentaciju Crne Gore.

Nakon potpisivanja ugovora sa našim rukometnim klubom, Kosanović je izjavio:

– Već duže vremena pregovaram sa Crvenom zvezdom. Istina je da me je i Partizan zvao, ali Zvezda je bila mnogo konkretnija. Imaćemo veoma jaku ekipu. Zvezda se osetno pojačala i očekujem duplu krunu. Kada je regionalna liga u pitanju, ne mogu ništa obećavati. Imaćemo veoma jake rivale, ali nam to može samo koristiti.

Kosanović je jedanaesto pojačanje našeg kluba u ovom prelaznom roku. Kako se nezvanično saznaje, tu se neće stati. Realno je da još jedan igrač obuče crveno-beli dres, a možda i dvojica.

Повезане вести

7 comments

Leave a Comment