Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновијеРегионална лига

Ватерполисти убедљиви против Приморца

Ватерполисти Црвене звезде забележили су и четврту победу у Регионалној лиги. На 11.априлу савладан је Приморац из Котора 17:10 (4:0, 5:4, 7:2, 1:4). Најефикаснији је био Страхиња Рашовић са 4 гола.

Црвено-бели су кренули фуриозно и прву четвртину завршили са 4:0. Права голеада виђена је у другој четвртини, коју су Савићеви пулени решили у своју корист 5:4, а на полувреме отишли са 9:4. Иако је тада био познат победник, шампиони Србије су то потврдили у трећој деоници, а онда спустили гас, што су Которани искористили и смањили предност, па се може рећи да су изборили частан пораз.

Црвена звезда је наступила без Шефика, Његована и Танкосића, шансу су добили Шормаз, Јовић и Тришић. Страхиња Рашовић је са 4 гола био најефикаснији, док је на другој страни исто толико постигао Савељић. Млади Петар Јовић је постигао 3 гола, а у стрелце се уписао и дебитант Тришић.

Црвена звезда је први део такмичења у групи А завршила на трећем месту са четири победе и два пораза, колико је забележио и другопласирани Јадран. У следећем колу Црвена звезда је слободна, а такмичење наставља у 9.колу у Сплиту против Морнара, 6. децембра.

Црвена звезда – Приморац 17:10 (4:0, 5:4, 7:2, 1:4)

Базен „11. април“. Гледалаца: 300. Судије: Мишковић, Јованчевић. Играч више: Црвена звезда 8 (4),
Приморац 10 (5). Два играча више: Звезда 1 (1). Петерци: Црвена звезда 1 (1), Приморац 1 (1).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Драксимовић, С. Рашовић 4, Драшовић 3, Јовић 2, Томашевић, Ешкет 1, Бијелић 1, В. Рашовић, Ранђеловић 2, Шормаз, Рацков 2, Обрадовић 1, Тановић, Тришић 1. Тренер Маљковић.

ПРИМОРАЦ: Бргуљан, Зелатис, Бркановић, Кријешторац 2, Латковић, Андрић 1, Аџић 1, Матковић, Мачић 1, Кривокапић, Вукасовић 1, Гргуревић, Становић, Савељић 4. Тренер Мировић.

Повезане вести

Leave a Comment