Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеРукомет

Женски рукометни клуб добио ново руководство

Женски рукометни клуб Црвена звезда у уторак је добио ново руководство, које ће покушати да финансијски стабилизује Звезду и ангажује појачања за излазак из резултатске кризе.

Нови председник Скупштине клуба је Слободан Бата Симић, а први човек Управног одбора је Коста Фолгић. Слободан Симић се захвалио Спортском друштву Црвена звезда на указаном поверењу у циљу спашавања клуба. Симић је иначе бивши ватерполиста, а данас успешан привредник.

Нови челник Управног одбора Црвене звезде, Коста Фолгић, истакао је да је ситуација у клубу била изузетно тешка. Рачун је у блокади две године, а Звезда није имала ни руководство, па је постојала могућност да клуб буде избачен из лиге.

Ново руководство ће у наредном периоду покушати да извуче Звезду из финансијске кризе, ангажује нове играчице и тренера. Црвено-беле су после седам утакмица у шампионату Србије у незавидној позицији, на последњем 12. месту, тако да ће нови људи у клубу морати да доведу  квалитетне рукометашице, како би екипа сачувала место у елитном рангу у наставку сезоне. Наредни меч у шампионату црвено-беле играју у недељу на гостовању против Железничара у Инђији. Сусрет почиње у 19 часова.

Повезане вести

Leave a Comment