Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Џенкинс, Вилијамс, Лазић и Ребић играли НБА 2К15

Чарлс Џенкинс је некрунисани краљ међу кошаркашима Црвене звезде у популарној видео игрици НБА 2К15. То је епилог турнира који је одржан у Делта ситију у коме су још учествовали Маркус Вилијамс, Никола Ребић и Бранко Лазић. Вилијамсу је пораз у финалу тешко пао, јер је познато да је велики љубитељ компјутерских игара, али је за неуспех имао објашњење:

– Нисам у тим могао да селектирам Бранка Лазића који је убедљиво најбољи дефанзивац – рекао је Вилијамс.

Цео пројекат организован је у циљу промоције НБА 2К15, кошаркашке видео игрице која за кратко време постала изузетно популарна у целом свету и у којој од ове сезоне навијачи Црвене звезде имају прилику да бирају свој омиљени тим. Овај догађај привукао је велику пажњу, у кратком року пријавило се 68 такмичара, како би утврдили ко је најбољи “кошаркаш из фотеље“. Осим што су се такмичили у омиљеној игрици, гејмери су се дружили са кошаркашима Црвене звезде. Одигран је и врло занимљив ревијални меч у коме су Звездини првотимци играли против такмичара.

B2zMpO_IIAApbVu

– Ово је био још један леп догађај који је организовала Црвена звезда. Дружили смо се навијачима и играли НБА 2к15. Остали моји саиграчи су у доброј форми, док ја не играм често компјутерске игре, што се и видело по резултату – кратко је прокоментарисао Лазић.

Занимљиво је истаћи да је Лазић у полуфиналу поражен од Вилијамса, а Џенкинс је био бољи од Ребића. У знак сећања на ово занимљиво дружење Звездини првотимци су добили дипломе за пласман, а није изостало и незаобилазно сликање и потписивање аутограма бројним навијачима црвено-белих.

Повезане вести

Leave a Comment