Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Предраг Ђорђевић: Неко „одозго“ не жели да ме види на терену!

Oва слика за сада је практично једина на којој Предрага Ђорђевића можемо видети као фудбалера Црвене звезде. Прошле сезоне је одиграо сјајно у победи Јавора против Звезде (4:2), био један од боље оцењених бекова наше лиге, али од када је дошао на Маракану, губи му се сваки траг.

„Имао сам састанак с тренером Лалатовићем, рекао ми је да неко ’одозго’ не жели да ме види на терену“, каже Ђорђевић.

Некадашњи дефанзивац ивањичког Јавора је у разговору за Спортски журнал истакао да неко од челника клуба не жели да га види на терену.

„Недавно сам тражио званичан разговор са тренером Ненадом Лалатовићем. Рекао ми је да заслужујем да будем у комбинацији за тим, али да неко ’одозго’ у клубу не да да ја играм. Био сам шокиран и разочаран када сам то чуо“, поручио је Предраг Ђорђевић.

И поред тога, није тражио објашњење код челника клуба.

„Нисам причао ни са ким из руководства, није моје да куцам на њихова врата. Знам само да ми је летос речено да ћу бити равноправан конкурент за место у екипи. Речено ми је да ћу играти у случају да Петковић направи трансфер у иностранство или се не дај боже повреди. Када сам летос добио позив Звездана Терзића није се постављало питање. Изиграо сам поједине суперлигаше, било је понуда из Мађарске, Румуније и Аустрије…“

Поред званичних мечева, Ђорђевића није било ни у утакмици против Удинезеа.

„Уиграван сам да почнем утакмицу, а онда ми је тренер саопштио да ћу бити на клупи. Осетио сам невероватан стрес и мучнину, повраћао. Нисам био спреман после новог шока.“

Повезане вести

9 comments

Rajko Delija нов 21, 2014 at 11:09

Samo nas privatizacija može spasiti da se zna ko je gazda.Samo gazda može da lupi šakom o sto i kaže DOSTA LOPOVI i da najuri i Terzića ,i Kokezu i ostale mućkaroše koji rade samo za sebe i svoj džep i razne menadžere.Upropašćuju mlade i perspektivne igrače a dovode nesposobnjakoviće.

Reply
Luka нов 20, 2014 at 20:19

Beži, Filipe, glavom bez obzira.

Reply
Damjan Martinovic нов 20, 2014 at 19:58

Po prvi put cu nesto reci sto bi moglo da zvuci kao insinuacija i prica tipa „znam iz prve ruke“.Nikad te stvari nisam radio i nisam od tih sto ce da bace spin zbog necega i nekoga ili da jednostavno dignu prasinu.Samo cu reci sto me vec poduze nervira.A to je da Marka Petkovica vidjam malo malo u izlascima u grad do kasnih nocnih sati u Sremskoj Mitrovici.I to subotom posle Zvezdinih utakmica.A bio je i posle zadobijene povrede,a pre puta za Rim na operaciju.Ljudi moji,on je redovno potpuno opusteno u izlasku,to je strasno gledati koliko te igrace Zvezde zabole za klub,koliko nemaju skrupule ni trunke.Mnoge igrace sam gledao kako placu kad im se desi povreda jer su svesni koliko ce propustiti meseci i nece igrati.Necu da budem maliciozan i kazem da Petkovicu nije tesko sto se povredio,ali nisam primetio ni neki poseban nivo savesti.Ono sto definitivno znam da je redovan u gradu udaljenom 80km od Beograda,i da opusteno izadje i posle ocajnih partija,a imao ih je gomilu.Sramotno je bilo gledati onih jadnih 2-2 protiv Vozdovca,uzasno smo igrali,gubili i jedva izvukli remi,a onda izadjem u grad i sretnem u diskoteci njega i Planica kako se opusteno zezaju.Drugi put je poveo Pavicevica.A ovo pisem jer je neverovatno da jedan Djordjevic toliko moze da bude losiji od sramotno loseg Petkovica ove sezone pa da ne moze da dobije ni nekih 15-ak minuta u par utakmica.Zasto uopste dovodimo igrace ako su losi i ne igraju,Zvezda je za 10 godina imala oko 100 (recima sto!),ne preterujem,igraca koji nicemu nisu sluzili.Da li su oni bili toliko losi ili nisu iskoristeni i nisu igrali zato sto nisu imali ledja,ja to ne znam,ali za to se mora odgovarati i zato smo u dugu 50 miliona.Cemu sluzi prelazni rok u kom se dovedu 10-15 igraca od kojih nece igrati vise od 5-6,cemu po svaku cenu otpustiti jednog igraca sasvim korektnog kvaliteta da bi se doveo drugi samo da se zove da je pojacanje? Da li je Gavric bolji igrac od Luke Milunovica,velikog Zvezdasa,mladog reprezentativca i igraca koji sem levog veznog moze i da igra i spica koji nam toliko nedostaje,a pri tom je mladji,zar je bolji i od Kasalice,isto velikog Zvezdasa,koji se zrtvovao da bude u 80% slucajeva rezerva i da kad god udje bude velika pretnja po protivnika i da u velikim slucajevima da gol? Pa duplo su bolji.A primera ima jos.Ali mora po svaku cenu da se dovede nov igrac,“pojacanje“,a da se da noga onom sto „nema pojma“ i kojeg je dovela bivsa uprava.Odvratna situacija u Zvezdi vec godinama.Strasno me sve ovo boli.Izvinjavam se sto sam se malo rasplinuo!

Reply
Teks Viler нов 20, 2014 at 17:41

E moj sine,da imas boljeg menadzera igrao bi i ti,ovako…Nije valjao Srbin Stojadinovic ali je zato Ramadani odlican.

Reply
Djole-Jagodina нов 20, 2014 at 14:34

Nista nije rekao sto se vec nezna i sto nije ocigledno,tarabe igraju da bi ih nekom uvalili i tako posto ih niko nece mladi odlaze jer ovde gube vreme a tarabe i dalje statiraju na terenu,i rezultati su vidljivi

Reply
Lord Nikon нов 20, 2014 at 14:19

Pozdravljava vas familija…

Reply
Mare нов 20, 2014 at 12:09

Imam neki utisak da ce ovaj Terzic da isprodaje ove mlade igrace menadzerima, ili bar im dozvoli da se ugrade u njih po 40-50% jer je on u sprezi sa menadzerima i da ce onda da pobegne iz Zvezde i tek ce tad da izadje u javnost ciji su sve ovi nasi igraci..uopste nemam poverenja u njega.

Reply
kkk нов 20, 2014 at 11:35

i šta? nikom ništa na ovako nešto?

Reply
deda нов 21, 2014 at 03:33

A ko da kaže? Javnost boli uvo, a sever ne sme da pisne…

Reply

Leave a Comment