Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

„Спорт“: Душан Анђелковић нови повратник?

Звездан Терзић најавио је да ће Црвена звезда у децембарском прелазном року покушати да доведе неколико искусних играча, са којима би напала титулу. Након што се сага око доласка (повратка) Александра Луковића наставила и ове јесени и након што је најављено да је са њим чак постигнут договор за потпис у јануару, „Спорт“ доноси причу да би истим путем могао да крене његов кум и земљак, Душан Анђелковић.

Он је након одласка из Звезде играо у Коџаелију, који се касније угасио и остао дужан Црвеној звезди за неке трансфере, а након тога се потпуно афирмисао у Русији, где је за пет година забележио преко 120 првенствених наступа и неко време играо у одличној форми. За Звезду је наступао три године и одиграо 53 утакмице, уз 4 постигнута поготка.

Наводно, Анђелковић жели да се након шест година врати у Србију, а нема финансијске захтеве који би били превелики залогај за црвено-беле, тако да би до сарадње могло да дође.

Звезда на позицији левог бека има Николу Мијаиловића, Стефана Ђорђевића и Николу Антића.

Повезане вести

10 comments

Rajko Delija нов 21, 2014 at 10:59

:facepalm: Pa šta će nam sad i on zar nije dovoljno ovih nekoliko što ničemu ne vrede .Terziću pusti da naša deca igraju pa makar ne osvojili titulu ove godine.Stvarajmo tim za budućnost a ne penzionerski klub. Sa ovima koje si doveo nećemo svakako biti prvi a ti dovodiš još tih koji nisu ničemu .Očigledno je da Terzić koristi Zvezdu da se prepucava sa Toletom (isti su oboje) i da isteruje neke svoje interese.

Reply
Luka нов 20, 2014 at 20:15

Anđelković? Mislio sam da je nemoguće, ali uspeli smo da nađemo goreg od portparola…

Reply
mm нов 21, 2014 at 19:50

Sta sad njemu fali? Momak najbolji lb Rusije pre 2-3 godine, ali nama ne valja. Bolje da zapnemo za Krisita… Mada kad bolje pogledas, imamo bedem u vidu dva levonoga Dzonija M. i A. tako da nema potrebe da brinemo o toj poziciji. :))

Reply
pera нов 20, 2014 at 18:43

U principu nisam protiv igrača nikad ali gospodin Andjelković je najveća rupa koja je igrala u Zvezdi i umesto da se da šansa Antiću i Djordjeviću momcima kod kojih se vidi da mogu da igraju mi se bavimo zbrinjavanjem igrača koji realno nisu mogli da igraju ni kada su bili mladi. Fizika je to ljudi moji i nemojte se šaliti sa nama, nije Andjelković u medjuvremenu naučio da igra fudbal. Pa bilo je veselje na severu kad su ga prodali. Ovo je odgovor i Lalatoviću kako je Zvezda ostala bez Stojko9vića i Srnića eto ovako zbrinjavanje bivših fudbalera koji odavno ne mogu da igraju na Zvezdinom nivou. Čudjenje oko prodaje igrača nije potrebno. Ko se gde ugradjuje takodje nije tema ali može biti. ne treba nam ovaj igrač, svaka mu čast što je zvezdaš i ja sam zvezdaš ali ne znači da mogu igrati u klubu.

Reply
Teks Viler нов 20, 2014 at 18:28

Jeste li me banovali?Da vam nisam dosadio?Uglavnom,nema mojih komentara.

Reply
Teks Viler нов 20, 2014 at 17:35

Jos jedan levi bek u cetvrtoj deceniji zivota…neeee….

Reply
jagodina navija za zvezdu! нов 20, 2014 at 15:29

Odlican igrac,zna kako se osvajaju titule

Reply
josif нов 20, 2014 at 13:32

Opet gomilamo igrace bez ikakve porebe.Ako je sigurno to sa Lukovicem treba nam samo jedan kreativac koji ce da poveze redove i jedan centarfor koji zna da mrtve sanse pretvara u gol.U decembru se treba zahvaliti Gavricu,Kataiju,Bosancicu i Despotovicu.Pozz.MKD

Reply
Denis нов 20, 2014 at 13:31

Ukoliko dodje dobro dosao. Covek je nekada igrao odlicno. U Krasnpodaru kod Muslina je bio nezamenjiv. Ako hocemo titulu trebaju nam ovakvi igraci. Nije gomilanje levih bekova, jer Antic ce sigurno negde na kaljenje, i uostalom on nije kvalitet sa kojim se trenutno moze na titulu. Konkurencija na levom beku bi bili Mijailovic i Andjelkovic, a trener mozda ima i neke druge zamisli kako da ih kombinuje na terenu, jer pozicija desnog beka od povrede Petka nam je malo deficitarna. Dodji Dule pa da zadrzimo titulu na Marakani.

Reply
pera нов 20, 2014 at 18:47

Ja ne znam koga si ti gledao ali ovaj igrač nema poima i jedva smmo čekali da ga se ratosiljamo. Nije pao s grane kakva bre titula sa ovakvim polutanima neko treba i da trči a ko je tebi dobar vodi ga kući.

Reply

Leave a Comment