Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Жерајић: Нова скупштина клуба нема легитимитет

Тренер Женског рукометног клуба Црвена звезда, Славенко Жерајић, у изјави за Спортски журнал истакао је да Скупштина која је изабрана у уторак нема легитимитет:

– Ту Скупштину је одржала група грађана који нису чланови Црвене звезде и немају легитимитет. Ми смо имали Скупштину клуба 26. септембра где смо за председника изабрали Будимира Кнежевића, а за потпредседника Дејана Петровића. Од 25 чланова присутно је било 19 и сви су гласали за ту одлуку. Постојећем управном одбору смо придружили неке нове чланове, разрешили оне неактивне. Оставили смо упражњено место председника пошто је Жељко Нисић у последњих 15 година председник, поднео оставку и напустио Скупштину.

Тренер црвено-белих је истакао да не зна чија је нова скупштина клуба, али да има индиције ко им је дао да праве паралелну причу.

Слободан Симић, који је у уторак изабран за председника Скупштине изјавио је да има подршку Спортског друштва, али Жерајић то демантује:

– Ништа то није тако. Није тачно ни то што каже да је уз помоћ пријатеља саставио тим. Екипа је формирана у јулу, додуше млада, и губимо утакмице, али… Није тачно ни да су они обезбедили новац за два меча Челенџ купа, учинио је то Војкан Крстић. Захваљујући његовим средствима смо платили судије. Тачно је да нам је рачун две године у блокади, али и то ћемо брзо решити.

Жерајић је рекао и да клуб има добру сарадњу са спортским друштвом, које даје екипи салу на коришћење, као и осталим члановима црвено-беле породице. Додао је да финансијску подршку нису имали, али је помогао Иван Тодоров.

Повезане вести

Leave a Comment