Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкашице пред новим испитом

Црвено-беле даме очекује нова утакмица, у Суперлиги Србије, у којој ће у петак угостити екипу ТЕНТ-а, из Обреновца.

Само два дана након пласмана у четвртфинале Купа Србије, после лаке победе над екипом из Јагодине, изабранице Бранка Ковачевића враћају се првенственим обавезама, и то утакмицом шестог кола домаћег првенства.

ТЕНТ, у Шумице долази после победе у првенству (над Радничким из Београда) и победе у Купу (МД Зрењанин), и са жељом да наставе низ победа. Екипа и даље нема услове за тренирања у својој хали, у Обреновцу, која је претрпела озбиљне штете током поплава у мају, и које још нису саниране. Играчице путују у оближње дворане, а као домаћини играју у Убу. Изабринце Маријане Боричић оствариле су две победе и три пораза, и заузимају шесто место на табели. Двадесетогишње Јована Јовичић и Нада Митровић, коректор и примач, најефикаснији су део тима да просечно 13,6 односно, 10,4 поена по мечу. У екипи је и Сара Вучићивић, „златна“ са овогодишњег Европског првенства за јуниорке, као и техничар, Јелена Вигњевић која је капитан тог тима, али због повреде није играла. Млада и перспективна екипа, која, упркос проблемима, пружа солидне партије и вреба бодове.

Звезда, коју предводи Адела Хелић да 18,5 поена по утакмици, полако хвата ритам, и после петог кола има скор 4-1, и поменуту победу у Купу. Још се чека повратак Николине Лукић после повреде, док су све остале играчице спремне за утакмицу.

СЦ „Шумице“, 21. 11. 2014. године, 18 часова. Дођите, потребна је ваша помоћ!

Повезане вести

Leave a Comment