Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаДруги пишуОдбојкаОдбојка

Пораз у Шумицама

Црвена звезда – ТЕНТ 2:3 (25:17, 25:18, 22:25, 22:25, 12:15)

Дворана: СЦ „Шумице“. Гледалаца: 150. Судије: Предраг Баланџић и Светлана Зотовић. Трајање меча: 118 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Трнић 9, Чанак, Секулић, Поповић 11, Брђовић, Хелић 25, Росић (либеро), Миленковић 19, Стијепић, Кецман 20, Ашоња, Миловић 4. Тренер: Бранко Ковачевић.
ТЕНТ: Митровић 9, Ћеранић 5, Ђурић (либеро), Вигњевић 5, Јовићић 16, Андрић 5, Гајић, Вучићевић 10, Станимировић 14, Каличанин 1, Вукомановић (либеро). Тренер: Маријана Боричић.

После прва два сета чинило се да ће Црвена звезда лако оправдати улогу фаворита. Међутим, да је одбојка непредвидљива игра показао је ТЕНТ, који се није предао, а на крају је начинио велики преокрет и славио у Шумицама.

У прва два периода све је ишло од руке црвено-белим одбојкашицама. Лако су домаће стизале до предности, коју су потом само увећавали, па су оба та сета рутински добили.

Ипак, од трећег периода сасвим другачија слика на терену. Знатно је опала реализација напада Црвене звезде, а прорадио је сервис Обреновчанки, које су највише захваљујући том елементу остале у игри – 25:22.

Кад су већ освојиле тај сет, схватиле су гошће да то није њихов крајњи домет у овом сусрету. Резултатска клацкалица у четвртом периоду је дуго потрајала, али у завршницу је ТЕНТ понео два вишка (21:19), а потом је дошао и до изједначења – 25:22.

После таквог расплета гошће су биле у психолошкој предности, а разлику су осим на старту тај-брека готово константно држале до краја за велики тријумф.

Повезане вести

Leave a Comment