Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лалатовић: Играчи су орни и спремни

Тренер најтрофејнијег српског клуба оптимиста је пред финиш јесењег дела шампионата. Сви у екипи желе да у последња три кола забележе три победе, и спремно дочекују први од три испита која предстоје у наредне две недеље.

– Не могу да кажем да нас чека лака утакмица, јер идемо у госте Радничком из Крагујевца, који је недавно променио тренера. Последње две утакмице су одиграли нерешено, направили су изненађење у Лучанима где су извукли бод на тешком гостовању. Ми смо Црвена звезда, и не желим пуно да причам о њима. Желим да причам о нама, идемо тамо да забележимо победу јер, да бисмо остали у трци за титулу, морамо побеђивати. Моји играчи су орни и спремни, видели сте и сами утакмицу против Удинезеа, мислим да смо је одиграли добро, али ја сам њу заборавио, занима ме само утакмица против Радничког. Играчи су добро тренирали током целе недеље, атмосфера је феноменална, и очекујем да се и из те атмосфере изроди добра игра и нова победа, и да ћемо обрадовати наше навијаче. Верујем да ће доћи у великом броју, јер Крагујевац је фудбалски град, и очекујем спектакл – изнео је своја очекивања Ненад Лалатовић.

Звездин тренер је свестан да је екипа боље играла почетком сезоне, и у неколико наврата истиче да је управо то модел игре којем се тежи, али да проблем представља и често одсуство фудбалера.

– Ми смо тренирали добро, са жељом да игру вратимо на ниво из припремног периода, односно првих неколико кола првенства. Покушавамо да исправимо не само грешке које смо правили против Чукаричког, него и све грешке које правимо, и то што је брже могуће. Ми смо у тој утакмици створили неколико одличних прилика, погађали смо и пречку и машили шансе са неколико метара. Да смо само једну од тих прилика искористили, сада би се причало како је Звезда добро одиграла против Чукаричког. После смо могли и да будемо кажњени због тих промашаја. То је фудбал. Нама требају бодови, требају нам победе. Опет кажем, то је проблем многих тренера, не само мој – од августа месеца, барем месец и по дана нисам имао дванаест играча на располагању. То није алиби, али свима нама је потребно мало више времена. Сигуран сам да ћемо у ова последња три кола бити добри као на почетку – рекао је Лалатовић, и додао да неће моћи да рачуна на Аврамовског који је повређен, и на Савићевића који се разболео и има температуру.

Повезане вести

1 comment

Delije Ivanjica нов 22, 2014 at 22:49

Sta ti je to belu u nosu Lalatovicu?
E moj treneru…sramota me je od tebe…

Reply

Leave a Comment