Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ристић: Када је најтеже морамо бити јединствени

У суботу, 29. новембра, трибине београдске Маракане ће последњи пут у 2014. години бити отворене за навијаче.

У оквиру 14. кола, на највећем српском стадиону састаће се Црвена звезда и ОФК Београд.

Један од најбољих појединаца у црвено-белом дресу у претходних пар кола, Михаило Ристић, ову утакмицу види као прилику за излазак из серије ремија.

– Ова утакмица је за нас кључна, јер свакако да би био велики проблем ако бисмо наставили негативан низ. Ипак, мислим, односно сигуран сам да овом утакмицом прекидамо тај низ, и зато једва чекам да почне. Нисам много пратио њихове мечеве, али познајем неке играче из репрезентације. Мислим да имају одличан тим и самим тим очекујем одличну утакмицу. Надам се да ће бити леп амбијент, а три бода су наш императив и верујем да неће изостати – рекао је млади фудбалер.

10409725_769862909741274_4167356398704100249_n

Два ремија су сигурно оставила трага и на екипу, а Михаило је објаснио и у којој мери.

– Наравно да резултати утичу на нас, како позитивни тако и негативни. Увек је све лакше и лепше када се побеђује, међутим, баш када је најтеже, морамо бити јединствени. То и радимо, заједно смо у овоме и изаћи ћемо још јачи. Имамо велики мотив и велику жељу да победимо у суботу – не оставља дилему Ристић.

Претходни пут када су се сусрели Црвена звезда и ОФК Београд, црвено-бели су победили 4:2, и потом прославили титулу.

– Можда баш у суботу напокон поново видимо и голеаду, као на тој утакмици, зашто да не. Али, најбитније је да ми постигнемо више голова од противника. До пре шест месеци сам гледао Звезду из Галерије, па и ту утакмицу за титулу. Сада сам на терену, и доприносим тиму. Све се десило јако брзо, можда и пребрзо, али шта је ту је, спреман сам на све шта ме чека – рекао је један од бисера Звездине омладинске школе.

Повезане вести

1 comment

Rajko Delija нов 26, 2014 at 09:20

Svaka čast Ristiću ti se boriš za Zvezdin dres punim srcem,što se za mnoge druge (nazovimo ih igračima) ne može reći. A za goleadu voleo bih da je vidim ali ko će da ih da (Rakić, Despotović) ZVEZDAAAAAAAAAAAA

Reply

Leave a Comment