Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Мијаловићу одузета капитенска трака, Дарко Лазовић нови капитен!

Никола Мијаиловић више није капитен Црвене звезде!

Како пишу домаћи медији, ова одлука донета је непосредно пред утакмицу у Крагујевцу, а његов наследник није Александар Ковачевић, који је био заменик, већ Дарко Лазовић.

Наводно, Мијаиловић се на тренингу сукобио са једним од саиграча, а пре тога је имао конфликт са најмлађим у тиму, Луком Јовићем, током меча против Рада.

И поред тога, Мијаиловић је почео утакмицу у Крагујевцу, а ни он ни његов заменик Ковачевић нису понели траку око руке.

Повезане вести

5 comments

Japaja нов 23, 2014 at 12:43

Padali smo nisko i ranije, ali traka na ruci ovoga (ni ime da mu ne pomenem) je jedna od najvećih sramota FK CZ.

Reply
ivkecDS нов 22, 2014 at 15:23

To je bas pametno pred utakmicu stvoriti tako lepu atmosferu,sami svoji neprijatelji!!!

Reply
Шака нов 22, 2014 at 19:03

Брате ал реално како игра и како се залаже и није заслужио траку. Прошле сезоне је играо одлично продирао по левој страни центрирао а сада ништа. Претпостављам да игра јер нема замену на том месту. Што се тиче данашње утакмице шта рећи нема се среће а и средина терена нам је и сувише статична и онда кад играш против екипе која се брани немаш шта тражити

Reply
Милован нов 22, 2014 at 20:13

Јадна је екипа која се узда само у срећу. Проблем је друге врсте – немамо ми тим нити играче који су квалитетни. Да они знају да играју, ма нема тог бункера који не би пробили. Овако, можемо ми да тражимо разне разлоге, али један једини је очит. Немамо ми играча, а ни тренера за било каве резултате и само је то истина.

Reply
mmmm нов 23, 2014 at 05:18

Он је један од ретких који се залажу, није човек крив што се у дефанзивним 1-1 ситуацијама сналази као просечни 10-огодишњак. Много пута нас је вадио, и на терену и ван њега, само што овде људи виде оно што желе да виде а не виде оно што треба.

Reply

Leave a Comment