Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеРукомет

Болница у Звезди, Вуковић завршио сезону

Рукометаши Црвене звезде су и пре гостовања у Суботици имали великих проблема са повредама, а после меча 9. кола остали су и без узданице екипе, искусног Уроша Вуковића, док су повреде зарадили Слободан Димитрић и Никола Милошевић.

Урош Вуковић, 31-годишњи десни бек, поломио је руку против Спартака у Суботици, после дуела са некадашњим саиграчем из ПКБ-а, Слободаном Чупићем, и за њега је сезона завршена. Да невоља буде већа у питању је десна рука, коју је Вуковић још једном сломио у претходном клубу, па због тога размишља и да заврши каријеру након опоравка.

Тренер црвено-белих, Ненад Перуничић, од почетка сезоне није могао да изведе на терен најјачи састав због разних малера и повреда, а на мечу у Суботици је и Слободан Димитрић повредио лево колено. Голман Стеван Симић и Димитрић ће после магнетне резонанце знати тежину својих повреда, а млади леви бек Никола Милошевић, који је против Спартака први пут био у тиму на такмичарској утакмици, претрпео је дисторзију зглоба.

На последњем сусрету у тиму због повреде није било ни Срђана Милутиновића, док је још раније било познато да ће из истих разлога Стефан Радоничић пропустити све утакмице до краја јесење полусезоне.

Када се томе дода да је Стефан Алчаковић тек заиграо у минулом мечу после вируса, а да је од почетка шампионата Војислав Брајовић имао прелом носа, а касније и покидан младеж у вечитом дербију, онда је и тренутно четврто место на табели и више него задовољавајући пласман имајући у виду све малере који су снашли тим из Љутице Богдана ове сезоне.

Повезане вести

Leave a Comment