Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеТрансфериФудбал

Звезда добила паре од продаје бившег омладинца

Већ одавно имамо прилику да се уверимо из дана у дан колико је тешка ситуација у нашем најтрофејнијем фудбалском клубу, колико новца је потребно да би се на кратко закрпиле неке старе нико више и не зна, али шта год да легне на рачун, добро је дошло.

Тако се јуче, неочекивано и изненада на Звездином рачуну појавило 80 000 евра, преноси Мондо! У питању је обештећење за момка рођеног 1995. године, а који од пре две године није више члан нашег клуба, Немању Максимовића. Он је иначе и капитен омладинске репрезентације Србије, а тренутно брани боје Домжала.

Управо је словеначки клуб уплатио Звезди обештећење по правилима ФИФА. Овај момак је отишао у Верону, али Италијани нису били ради да за њега издвоје потребан новац. Када је отишао у Домжале одлично се уклопио, али је због прописа имао само аматерски уговор. Сада препрека више нема да постане професионалац.

А нама преостаје да се надамо да ће овај неочекивани новац бити паметно утрошен.

Повезане вести

2 comments

dejo нов 29, 2014 at 16:21

http://www.mojacrvenazvezda.net/98925/2014/11/25/zvezda-dobila-pare-od-prodaje-bivseg-omladinca/ ne dozvolite ovo Terzicu da odlaze djeca nase Crvene Zvezde ,zabranite prisustvo menadzerima u nasoj Crvenoj Zvezdi a sto se tice djece roditelja sa njima napravite razgovor i recite im da se ne mijesaju da ne uzdizu previse svoju djecu a vi im Terzicu napravite najbolje uslove sto moze i kada ta djeca nase Crvene Zvezde svate da oni imaju odlicne uslove onda ce sve bit bolje zato pamet u glavu sa djecom nase Crvene Zvezde Terzicu i upravo nase Crvene Zvezde ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
pera нов 25, 2014 at 17:26

Još jedan klinac koji je poverovao menadžerima i završiće u toj jakoj Slovenačkoj ligi kao rezerva a mogao je da se razvija u šampionu Evrope. Šta sve čine menadžeri a boga mi i roditelji ove dece.

Reply

Leave a Comment