Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Звезда изашла у сусрет вечитом ривалу, дерби померен за недељу

У 10. колу АБА лиге нас очекује вечити дерби у којем Црвена звезда дочекује Партизан. Првобитно је планирано да овај меч буде одигран у понедељак, међутим одиграће се у недељу.

Партизан у среду очекује дуел са Хапоелом у Еврокупу и тим поводом су црно-бели затражили да се меч са Звездом одигра дан раније. Црвена звезда је, упркос свом густом распореду, изашла у сусрет вечитом ривалу и пристала на померање меча за недељу.

Првобитни термин је био од 21 час, али ће утакмица у недељу почети у 19 часова, у хали „Пионир“.

Повезане вести

8 comments

dusan нов 26, 2014 at 17:43

ovima ne treba izlaziti u susret ni u cemu.

Reply
Villa нов 26, 2014 at 15:24

Oni su nama zeleli da se ugasimo, a mi im izlazimo u susret. Ovo je razlika koja ce uvek postojati izmedju velikih i malih.

Reply
homer нов 26, 2014 at 06:48

Tolerancija ili trpeljivost je pojam iz oblasti društva, kulture ili religije koji se odnosi na kolektivnu i pojedinačnu praksu prihvatanja i saradnje sa osobama koje nisu iste vere, ne misle na isti način, imaju drugačiji politički stav ili se razlikuju po nekom drugom osnovu. Tolerancija uključuje svesnu odluku da se postupi nenasilno ili uzdržano.!!!
Znači „on“ te j..e a ti mu se klanjaš !!! koga bre boli q..c što oni igraju u sredu???!!!! pa mi ćemo u ovoj nedelji igrati 3 ( tri ) utakmice !!!!! pa zar nama nije bitno da odmorimo ??? kada smo pre pet godina ispadali iz jadranske lige i borili se sa zadrom za pretposlednje mesto u ligi, oni su nas gazili sa 40 razlike!!! nisu nas ni pitali kako nam je! šta se mi sad pravimo pametni

Reply
Branko нов 26, 2014 at 11:30

Samo da dodam da su u nom prvenstvu namerno pustili Zadar da ih pobedi( cak mislim da je to bilo u Piobniru) jer su mislili da ce mo da izgubimo u Zadru i ispadnemo.Ali na svu srecu mi smo pobedili.

Reply
rs нов 26, 2014 at 20:20

+grupa napacenih klinaca. ne vidite dalje od svog nosa.nikad vi necete biti navijaci nase zvezde posto vise mrzite partizan nego sto volite zvezdu. vidite jednu stvar mi smo uvijek bili gospodski klub i tako smo se ponasali i navijaci i igraci i funkcioneri i znali smo sta je zvezda a svog rivala smo cijenili i postovali i to je to bilo. al sada su dosli neki novi balavci koji misle da su boga za jaja uhvatili da su glavni vise mrze partizan nego sto vole zvezdu. junastvo ispoljavaju napadajuci 20 na 1 i to sa raznim predmetima pa cak i sa vatrenim oruzjem. tu se vi dicite da ste najjaci. pa gospodo mada vas ne treba tako oslovljavati izadjite na megdan praznih saka jedan na jedan bez mrznje prema drugom. volite svoj klub vise nego sto mrzite tudji. al sad smo tu gdje jesmo u upravi nije gospoda na tribinama nije gospoda zato cemo i tonuti sve dublje i dublje.

Reply
homer нов 27, 2014 at 06:59

vidi ovako sine, ja niti sam „napaćeni klinac“ niti sam „balavac“ ! ja imam mnogo više godina nego što ti misliš, ozbiljan sam čovek,imam porodicu,decu i na prvom mestu sam veliki zvezdaš! odgledao sam toliko utakmica da im se broj ne može ni napisati,fudbal,košarka,hokej sine,odbojka,rukomet, kod kuće i na raznim gostovanjima,u jugi (velikoj i maloj) i inostranstvu !!! nikada nisam napadao a veruj mi često sam bio napadan ! partizan ne mrzim ali ga nikako ne mirišem i ne volim! NEMAM nameru da se prema njima ponašam gospodski !!! da li je to jasno? oni me uopšte ne zanimaju,i opet pitam ,koga boli q..c što oni igraju u sredu???? šta bre ja imam sa tim??? ja i moj klub??? oni sine nas nikada nisu ni poštovali ni uvažavali i interesantno je da se predstavljaš kao odrasli navijač a da to ne znaš ! zbog toga mislim da tvom komentaru nije mesto u rubrici „odgovori homeru“ jer ovo što si ti napisao je sramno a ponajmanje „gospodski“ !!!! p.s. mnogo sam se potresao što su sinoć nesrećno izgubili……

Reply
rs нов 27, 2014 at 10:00

pa kada toliko dugo pratis utakmice dobro znas da su i na severu i na jugu zajedno bili i grobari i delije e to ti je sinak moj gospodstvo i postovanje. tad se navijalo za svoj klub a ne da mrzis tudji. dobro znas da su tad i jednih i drugih bili kumovi. e od kad su takvi kao ti poceli da smaraju sa pricom da nam je partizan i grobari i drzava krivi za nasu propast i poceli ste da ih mrzite vise nego sto volite zvezdu od tad samo tonemo sve dublje. mi smo samo napadani po tvojoj prici a nikoga nismo napadali. ti si ni kriv ni duzan napadnut. nema te osobe koja je napadnuta iz cista mira na tekmi i posle tekme. hajde junaci kad volite da napadate i volite te incidente i tuce budite junaci pa bez stanjgli boksera palica pistolja izadjite na megdan 1na1 samo ruke goli do pojasa pa ko bude jaci porazeni pruzi ruku. e vidis sinak tako je bilo prije peckanje provokacije par dana ne pricanja jednih sa drugima al sve dodje na svoje kasnije. e vidis sinak to je bila ljubav prema svom klubu i navijacima a postovanje prema protivniku. a sasda bi se poubijali samo sto nosite razlicita obiljezja. ne znate vi sta je ljubav prema zvezdi jer ste toliko ogrezli u mrznju prema komsijama da je to nevjerovatno i sto je jos najzalosnije i potomke cete uciti tako i jedni i drugi. ne trebaju nama ni ameri nis sipci ni turci niko drugi nam ne treba jer zbog zadojenosti mruznjom takvih kao ti sa nase strane i i slicnih tebi sa druge strane sami cemo sebi istrijebiti naciju zbog navijackih boja

dexy122 нов 26, 2014 at 13:15

Slazem se, ali, gospoda smo jb..g…

Reply

Leave a Comment