Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Оформљена Звездина тикет лига

Као што је и најављено, Црвена звезда Телеком је у овој такмичарској сезони организовала веома занимљиво такмичење за своје навијаче. Наиме, направљена је Тикет лига која има за циљ да додатно мотивише власнике сезонских улазница да што редовније долазе на утакмице црвено-белих кошаркаша.

Сваки долазак на меч награђује се са по једним, два или три поена, у зависности од атрактивности противника, а како би такмичење било што занимљивије уведени су и негативни бодови уколико власник сезонске улазнице пропусти неколико узастопних сусрета свог омиљеног клуба.

Након укупно седам Звездиних такмичарских мечева у АБА лиги и Евролиги на домаћем терену, објављено је стање на табели (до утакмице са Крком) која приказује који су власници сезонских улазница Црвене звезде били најредовнији посетиоци у досадашњем току сезоне. Занимљиво је истаћи да 276 власника претплатне карте до сада није пропустило ниједан меч, а у табели су приказани серијски бројеви сезоснких улазница. Први резултатски пресек можете погледати ОВДЕ.

Уколико желите да ви предњачите у друштву Звездиних највернијих следбеника, потрудите се. Долазите редовно на утакмице ваших љубимаца и сакупљајте бодове.

И не заборавите, шампиона очекују атрактивне награде које ће обезбедити КК Црвена звезда Телеком са својим спонзорима.

Буди уз Звезду!

Повезане вести

Leave a Comment