Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошаркаНајновије

Пионир остаје уз Звезду

Реномирани произвођач кондиторских производа “Пионир” биће уз Црвену звезду и у сезони 2014/2015. На обострано задовољство, сарадња која је започета прошле сезоне настављена је потписивањем новог спонзорског уговора. Тим поводом из компаније Пионир поручују:

„Успешна сарадња компаније Пионир и КК Црвена звезда Телеком из претходне сезоне, се наставља. Имајући у виду да је кошарка један од најтрофејнијих наших спортова, нарочито након успеха реперезентације Србије на протеклом светском првенству, када је Пионир такође био спонзор, одлучили смо да подржимо Црвену Звезду Телеком, клуб који негује идеју тимског и спортског духа и има позитиван утицај на омладину. Желимо им да уз нашу подршку имају успешну спортску сезону и добре резултате“

Пионир д.о.о. је привредно друштво за производњу чоколаде, бомбона и пецива један је од водећих произвођача кондиторских производа на југу Европе са традицијом дугом више од 95 година. Пионир д.о.о. Београд је део великог и успешног пословног система – Алцо Гроуп, који поред трговине, пројектовања, градње, туризма и хотелијерства има развијен и сегмент производње.

Седиште Пионира налази се у Београду, док су производни капацитети инсталирани у фабрикама у Суботици, Земуну, Параћину и Прокупљу. Производни асортиман Пионира подељен је спрам четири фабрике, иако највећи сегмент производње чини фабрика у Суботици, где су настали највећи брендови Пионира: Медено срце, Негро и Галеб чоколада. Улагањем у нове производне линије, фабрика у Суботици је од 2008. развила низ нових брендова попут Витанове, О ла ла! тортица и ролата, Диамонд чоколаде и многих других.

Огранак фабрике Пионир у Земуну настао је 2006. године након извршене куповине предузећа “Sweet Vision” д.о.о. који је био специјализован за производњу кондиторских производа и здраве хране. Овде се производе Пионирови брендови: „O’clock“ цереалије, „Boom flips“, „Bread Chips“ као и група чоколадних драже производа (Чоко Вафли, Чоко Срца и Чоко Перлице).

Фабрика у Параћину, са новим производним капацитетима и модерним линијама специјализована је за производњу Sun Mill вафла и Пицанто крекера, док је фабрика Хисар у Прокупљу задужена за производњу и прераду воћа у којој се производи широк асортиман високо квалитетних мармелада и џемова. Асортиман је допуњен и производњом десерата, пралина и крем производа

– Велико нам је задовољство што је једна тако успешна комапнија као што је Пионир одлучила да и даље буде у нашем спонзорском тиму. Таква подршка нам је драгоцена и због тога компанији Пионир дугујемо велику захвалност – поручио је директор Црвене звезде Телеком Давор Ристовић.

Повезане вести

Leave a Comment