Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Печник: Треба нам и мало среће, заслужићемо је!

Последњи и једини погодак за Црвену звезду у овој сезони, Нејц Печник је постигао 25. октобра, против Доњег Срема. Био је то уједно и гол који је Црвеној звезди донео три бода.

10447850_773666859360879_2606611464020783905_nОд тада, словеначки репрезентативац је био у неколико изгледних ситуација да се упише у стрелце, али увек је мало недостајало да се то догоди.

– Јесте најбитније да улазим у шансе, јер се по томе види да сам спреман и да добро играмо, али… Није да нисмо нападали како треба, толико смо пута у последње време погађали пречке, стативе, или машили гол за неколико центиметара. Све је то близу, и мислим да, кад се једном срећа окрене, да ће кренути како треба и да ће доћи и голови. Свакако нам треба још који гол да нам улије и самопоуздање – рекао је Печник.

Он сматра да је ОФК Београд јака екипа, што показује и табела, и да неће бити лако тријумфовати.

– Видим да су екипа која има добре резултате, и сигурно да долазе у незгодно време јер смо ми у малој резултатској кризи. Али, играмо код куће на Маракани, надамо се да ћемо прекинути тај низ нерешених резултата, и да ћемо победити и са том победом мирније отићи у Лучане и одиграти добар меч против Младости – каже Печник.

Повезане вести

Leave a Comment