Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Грујић и Јовановић након победе против ОФК-а

У утакмици против ОФК Београда тренер Ненад Лалатовић у првих једанаест уврстио је тројицу фудбалера који су у прошлој сезони играли Омладинску лигу, док су на клупи седели Мијаиловић и Стојановић.

fk_grujic_ofk

Храбар потез шефа струке црвено-белих се исплатио. И док је Ристић већ „искусан“, Марко Грујић и Вукашин Јовановић забележили су први сениорски наступ од првог минута.
– У првих десетак минута ми је било много тешко на терену, као да нисам био добро загрејан. Касније, мислим да сам се доста поправио, али свакако да ми је најважнији суд тренера Лалатовића. Постигли смо погодак у раној фази меча, међутим, мислим да нисмо одиграли добро, да смо стајали далеко од играча и да нисмо били агресивни. Противник је успео да изједначи, али и поред тога нисмо дозволили ново изненађење и преко Деспотовића смо уписали нова три бода. Mени овај сусрет много значи, и надам се да ћу у пролећној полусезони имати још већу минутажу. Победу бих желео да посветим мојој најбољој другарици, Анастасији Стајић, трагично настрадалој у саобраћајној несрећи прошле недеље – рекао је Грујић.

jov_fk

И Вукашин Јовановић није задовољан издањем екипе, али такође наглашава да је победа најважнија.

– Велико ми је задовољство што сам са својим доскорашњим саиграчима из Омладинске школе данас играо за први тим. Са Грујићем и Ристићем се одлично познајем и заиста сам пресрећан због шансе коју нам је шеф указао. Мислим да ће се из овог сусрета памтити само победа, јер смо и поред рано постигнутог гола дозволили ривалу да се врати у меч и изједначи. Печник је након тога имао одличну прилику, тргли смо се и што је најважније успели да славимо. Очекује нас до краја полусезоне сусрет против Младости у Лучанима. Тај меч морамо да победимо како бисмо у добром расположењу отишли на паузу. На пролеће верујем да ћемо бити много бољи, да ћемо се додатно уиграти и упознати и наравно одбранити титулу – истакао је Вукашин Јовановић.

Повезане вести

1 comment

Dejo нов 30, 2014 at 21:43

Grujicu i Jovanovicu dobro ste odigrali ali hocemo mi Zvezdasi da Zvezdina djeca nose jos vise u nove pobjede nase Crvene Zvezde i ne dozvolite da vam neki drugi ljudi pricaju bajke kako treba da igrate vrlo brzo u Evropi vec ostanite u nasoj Crvenoj Zvezdi jedno dvije sezone to porucite Terzicu da vi zelite da ostanete u nasoj Crvenoj Zvezdi i tu da se u naredne dvije sezone jos igrate samo radite na treninzima jos jace ,drago mi je kao navijacu Crvene Zvezde da igraju Zvezdina deca u prvoj postavi Grujicu i Jovanovicu ❗ 😀

Reply

Leave a Comment