Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Почело је поново: Два играча траже раскид уговора!

Oно што смо често гледали претходних, десило се и ове сезоне. Црвена звезда се суочава са захтевима својих играча за раскид уговора.

Након браће Срнић, Стојковића, Мирића, Димитријевића, Вешовића, Младеновића, Мијаиловића и многих других, како преноси Мондо, ове зиме захтев су поднели млади Милан Јокић и Никола Караклајић, који су ове полусезоне били на позајмицама.

Јокић је дошао из омладинске школе Партизана, био на позајмици у Колубари, а летос је играо на омладинском првенству Европе. Караклајић је прошле сезоне играо у Вождовцу, претходна четири месеца провео у Синђелићу, као позајмљен играч. Њих двојица сматрају да Звезда не рачуна на њих, па су Арбитражној комисији ФСС-а поднели захтев за раскид уговора.

С обзиром на финансијске проблеме Звезде и нередовне исплате плата, вероватно је да ће ови момци добити папире и постати слободни играчи већ у јануару.

Повезане вести

2 comments

cvelee дец 1, 2014 at 13:56

Ne mogu da opravdam ovaj potez igraca ali ni uprave i trenera kluba!ovoj deci se nije dala sansa Jokic je tu skoro dve sezone ni minut nije odigrao(u kolubari je sasvim solidan bio) imajuci u vidu da gogic ide a da ce Grujic ocigledno biti prvi izbor na prolece uz Kovacevica ocigledno zasto se odlucio na ovaj korak.Sto se tice Karaklajica mogu da tvrdim da je decko za KLASU bolji igrac od Gavrica i bas me cudi zasto niko nije popricao sa njim(postigao par golova u sindjelicu,sasvim solidno odigrao polusezonu)imajuci u vidu da ga je Lalatovic gurao i u vozdovcu kad je bio nije mi stvarno jasno.Inace menadzer oba igraca je Steva Majami(Mikovic) kojeg je kritikovala uprava i koji je kumovao mnogim odlascima sa marakane i raskidima ugovora(Mijailovic,Mladenovic..).Ne bi me cudilo da neki od ova dva igraca zavrse u cukarickom imajuci u vidu da je sindjelic filijala cukarickog vece su sanse da ce tamo otici karaklajic ali to vise nije ni bitno JER SVAKO KO TE VOLI SADA JE SA NAMA TU!!!!!

Reply
Branko дец 1, 2014 at 10:58

Ovde pisete zato sto smatraju da Zvezda ne racuna na njih a ne da im nije isplaceno ( da Zvezda nema para to je tacno) , ali po vasim navodima to nije razlog.Mene sad interesuje dali Zvezda izvrsava obaveze prema njima ili ne.Ako izvrsava to nije razlog za rskid ugovora(mada ko sedi trenutno u fotelju fss nista nije nemoguce) takvi su propisi.Ako ne racuna na njih opet nemogu da traze raskid vec mogu da traze objasnjenje dali racunaju ili ne i ako ne da traze ispisnicu ali ne preko fss vec direktno od Zvezde.Znaci mnogo je mogucnosti koja je prava to meine interesuje.

Reply

Leave a Comment