Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Катаи: Након припрема ће бити много боље

У одсуству због повреда Ђорђа Ракића и Луке Јовића своје дебитантске голове у првенству у дресу Црвене звезде, уписали су Александар Катаи и Ђорђе Деспотовић.

Летошње појачање из Олимпијакоса, Александар Катаи, каже да му је гол много значио.

– Сјајан је осећај постићи гол за Звезду, мада мислим да је могао да дође и раније, али добро. Важно је да смо победили и да још увек држимо прикључак за првопласираним, и то нам је најбитније. А, кад прођемо припреме и пријатељске утакмице, мислим да ће све бити много боље. Што се саме утакмице са ОФК Београдом тиче, била је тешка, поготово када смо примили гол у 73. минуту. Али, успели смо да постигнемо још један и да победимо – рекао је Катаи.

1560594_838490356211862_6700095815194194842_n

Још једно коло остало је до краја јесењег дела шампионата, а Црвену звезду очекује нимало лако гостовање у Лучанима.

– Идемо и на том мечу, наравно, на победу, иако знамо да ће бити тешко гостовање. Нећемо гледати у туђе двориште, битно нам је да ми победимо, па колика разлика да буде, биће. У сваком случају, и те како је достижна, и понављам, уз добре припреме и додатно уигравање, мислим да ће на пролеће Звезда бити права – уверен је Александар Катаи.

Повезане вести

3 comments

Luka дец 3, 2014 at 00:34

Idi, brate, ne brukaj se više.

Reply
josif дец 2, 2014 at 16:12

Mi cemo biti bolji i pre priprema ako odes ti zajedno sa Gavricem,Despotovicem i Bosancicem a ako se na vasa mesta dovedu 3-4 iskusna igraca onda minus 4 nije nista,i prosle zime je bilo tako pa smo slavili titulu.Pozz.MK\d

Reply
ccc дец 1, 2014 at 19:42

Ako dodje Lune i preuzme komandovanje ekipom jer je očigledno da je potreban autoritet i ostane Pečnik a dovedemo centarfora. Sa dobrim pripremama titula ostaje ponovo na Marakani ali uslov broj jedan je jedinstvo na svim nivoima da se skupimo svi i da postavimo cilj ekipi i standarde na severu. Mislim da momci kao Jokić i KAraklajić imaju svoju budućnost u klubu i da je šteta da odu iz njega.

Reply

Leave a Comment