Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Гаврић: Сви можемо боље

Ближи се последње коло јесењег дела шампионата, а у редовима Црвене звезде све мисли усмерене су на Лучане.

Црвено-бели ће против Младости у гостима покушати да забележе тријумф, али сви су свесни да ће за позитиван резултат бити потребно много труда. Ненад Гаврић, крилни играч Црвене звезде, очекује тешку утакмицу, али и освајање бодова који ће екипи много значити.

– Одиграли смо нешто слабију утакмицу против ОФК Београда, али најбитније је да смо остварили победу којом смо смањили бодовну разлику на табели. Нисам претерано задовољан ни својом формом, у почетку сам добро одрадио припреме, постигао и неколико голова, али потом је уследила пауза од неколико утакмица током које сам се и разболео, и све се то одразило на моју форму – осврнуо се Гаврић на своју прву полусезону у Црвеној звезди.

Гаврић очекује да ће и он и његови другови на пролеће приказати много бољу игру, и да ће екипа бити пре свега уигранија.

– Много ће нам значити евентуална три бода из Лучана, која гарантују да се наш заостатак неће повећати. Након припрема, мислим да на пролеће тај заостатак може да се надокнади. Сви знамо како смо се „склапали“ летос, играчи су долазили преко ноћи и неспремни. Нисмо се ни уиграли колико је било неопходно, али мислим да смо узимајући све то у обзир урадили добар посао. Али, на пролеће морамо наставити у још бољем ритму, и свакако морамо приказати боље партије – не оставља дилему Гаврић.

Повезане вести

2 comments

Luka дец 5, 2014 at 01:09

Možeš još bolje nego do sada, Gavriću? Svaka ti čast, igračino!

Reply
ds дец 4, 2014 at 10:34

Ti mozes bolje? ne vjerujem…

Reply

Leave a Comment