Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Светозар Мијаиловић кандидат за председника

УО ФК Црвена звезда одржао је у четвртак, 4. децембра 2014. године, у Београду, 60. редовну седницу.

Једина тема ове седнице била је избор кандидата за предстојеће председничке изборе у ФК Црвена звезда.

Управни одбор је, на предлог свог члана, Зорана Башановића, кандидовао Светозара Мијаиловића за предстојеће изборе за председника ФК Црвена звезда, који ће се одржати 10. и 11. децембра.

Управни одбор је упутио предлог председнику Скупштине ФК Црвена звезда за одржавање седнице највишег тела клуба 21. децембра у 12 часова у Медија центру стадиона Црвена звезда.

По завршетку управног одбора, медијима се обратио предлагач и члан УО Зоран Башановић:

– Драго ми је да је мој предлог једногласно прихваћен и да је Светозар Мијаиловић кандидат Управног одбора за будућег председника. Светозар Мијаиловић је на месту председника Скупштине клуба имао изузетне резултате, стручан је и коректан човек који дуго обавља високе функције у ФК Црвена звезда. Морам да истакнем, како не би било више медијских манипулација, да се господин Петар Шкундрић није ни кандидовао за председника клуба. Он је председник спортског друштва Црвена звезда и пуно је помогао клубу, што ће чинити и даље. Као и сви ми, господин Шкундрић је такође задовољан предлогом да Светозар Мијаиловић буде кандидат Управног одбора – рекао је Зоран Башановић.

Повезане вести

6 comments

Dejo дец 6, 2014 at 14:58

http://www.telegraf.rs/sport/1339382-bio-je-dzaja-pre-dzaje-ko-je-zvezdin-novi-spasilac nama ne treba presednik nase Crvene Zvezde vec da jedan covjek kupi nasu Crvenu Zvezdu Sejik ,Izraelski biznismen ,Americki biznismen i da se razumijemo to sto bi neko kupio nasu Crvenu Zvezdu to joj nece naskodit vec samo koristit zar nema primjera u Svijetu i jos nesto zasto ne bi nasa Crvena Zvezda zadrzala isti dres ,grb i jos nesto ali ako treba da se premjesti stadion nase Crvene Zvezde moj predlog je da to bude na Novom Beogradu i to da gradi onaj koji ce da kupi nasoj Crvenu Zvezdu njegova firma a stadion da ostane nasoj Crvenoj Zvezdi i da dobije po nekoj znacajnoj licnosti naprimjer Nole Djokovic ili Sekularac i da taj kupac nase Crvene Zvezde dovede sve bivse igrace nase Crvene Zvezde u nasem klubu i da se napravi jaka skauting sluzba a ako se ovo ne napravi ako dodje Mijailovic ova garnitaura sada ima da se nasa Crvena Zvezda vrlo brzo ugasi i nestane zbog ovako loseg poslovanja i svaga ostalog a vrlo dobro se zna koga :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: 👿 👿 👿 👿 👿 👿 ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
pera дец 5, 2014 at 19:40

Koliko smo mi svi pošteni jesmo li svi postavili sebi pitanje. Ovaj čovek je temeljan i odgovoran i dugo u strukturama kluba i ajde da ga podržimo jer zna šta je ovako veliki klub. Zvezda je krenula, svidjao se nekima ili ne Terzić, pravim putem da gura klince u tim a ne islužene igrače. Zato mi smeta priča sa Andjelkovićem. Hvala njemu ali sa svim svojim iskustvom nema kvalitet jer ga nije preko noći stekao da blokira napredak dva izuzetna mlada igrača kojima treba šansa i poverenje. Ako već treba da dovedemo iskusnog igrača onda je to Lune a boga mi i neka priča u kojoj bi Mrdja došao na proleće da osvoji titulu pa nastavi dalje. Ako ništa drugo ono da Jović vidi kako se igra na toj poziciji vrhunski.

Reply
severac дец 5, 2014 at 16:05

Nažalost izgleda da će se obistiniti ona dušmanska izreka „KATANAC“! I to i neće biti najveće zlo, jer kakav su „teren pripremili“, bojim se da taj „katanac“ više nikad neće moći da se otključa. U Srbiji neminovno dolazi vreme privatnih klubova (kao i u drugim kapitalističkim zemljama) i ko se ne pripremi, neće ni postojati (ili hoće kao Notingem forest…). Ovo presipanje iz šupljeg u prazno ima rok trajanja. Ako nam i sledeću sezonu zabrane igranje u Evropi (kao što se priča), treba da se amaterizujemo… A ovi izbori i „priča sa navijačima“ je samo maska za naivne. Ko je to pričao? Terzić, pa on je čovjek koji je bjegunac od države, a s kim je pričao, pa sigurno sa grupom koja zajedno ima 1000 godina robije i koga onda mi lažemo i koga podržavamo. Nije Evropa skup naivaca, mi možemo sebe lagati (kao šro i jesmo prošle godine sa titulom), ali šta nam to vrijedi. Eto aktuelni smo šampioni a izbacili nas iz Evrope, igrači se razbježali, a ovo što je ostalo niko neće da kupi. TAČKA, HVALA

Reply
mariachi дец 5, 2014 at 12:00

Isti k**** kako okrenes! Nema nam spasa jer smo svi mi go k**** od nas navijaca do igraca pa sve do uprave i sramnih legendi! A najvise mo krivi mi navijaci jer smo dozvolili dan nam upropaste i klub i zemlju!

Reply
Teks Viler дец 5, 2014 at 10:00

Uh,dva Mijailovica,portparol i predsednik.

Reply
шимин дец 5, 2014 at 09:26

Ово све више личи на ситуацију у Кошаркашком клубу пред распад система.
Тако су тада на чело клуба долазили Жижић и Лучић, јер нико није хтео, а и они су долазили на силу, иако су истицали да ништа, поготово финансијски, не могу да помогну. Чини ми се да је таква ситуација и сада са Мијаиловићем, који делује као поштен човек, али сумњам да може да помогне, нарочито имајући у виду ко га је кандидовао и ко ће му бити “подршка“.
Само што се бојим да се овде, када ситуација буде у потупности безизлазна, неће појавити никакав Човић.

Reply

Leave a Comment