Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Митровић: Поносан сам на екипу

Црвено-бели су одиграли још једну мајсторску партију у Евролиги и забележили нову победу. Овог пута у гостима против врло квалитетне и искусне екипе Валенсије – 68:77.

Црвено-бели од почетка сезоне пружају фантастичне игре и у Евролиги и у регионалном такмичењу, а један од најзаслужнијих за сјајне партије је и Лука Митровић. Капитен Црвене звезде Телеком, који је и против Валенсије одиграо одличан меч (девет поена, шест асистенција и пет скокова), после утакмице је изјавио:

– Веома сам срећан због победе, али и јако поносан на екипу. Урадили смо велики посао на овој утакмици. Знали смо какав нас меч очекује против одличне Валенсије која посебно добре партије пружа на свом паркету. Прво полувреме смо играли доста добро у нападу, али је у одбрани „шкрипало“. У друге две четвртине смо исправили грешке, нарочито у фази одбране и забележили победу оним оружјем којим смо и до сада бележили већину евролигашких тријумфа – констатовао је Лука Митровић пре него што је додао:

– Нема пуно времена за славље, стојимо чврсто на земљи. Преостале две утакмице у Евролиги ћемо одиграти такмичарски, а не смемо заборавити ни да нас очекују велики изазови у АБА лиги – истакао је млади кошаркаш.

Повезане вести

1 comment

vukasin дец 6, 2014 at 15:32

Sto bi reko Denda “ Kapiten kapitenski“ . Svako dobro i samo hrabro u nastavku 🙂

Reply

Leave a Comment