Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоХокеј

Хокејаши поражени против Тисе Волан

Хокејаши Црвене звезде нису успели да забележе прву победу у сезони. Црвено-бели су у оквиру 9. кола Првенства Србије поражени у Београду од мађарске Тисе Волан из Сегедина резултатом 3:4.

Звезда поново није имала среће да стигне до тријумфа. Поражени су минималним резултатом као и у претходној утакмици против Беостара, када је било 2:3. Гости су повели поготком Марка Бошњака у 15. минуту, а црвено-бели су успели да изједначе у 19. минуту голом Оливера Варге. Резултатом 1:1 завршена је прва деоница, а мађарски клуб је у размаку од само 28 секунди у другој трећини стигао до вођства од 3:1 преко Домеа Ануша и Давида Варге. На 2:3 је смањио Алекса Јовановић у “шорт хенду“ у 32. минуту. У последњем периоду игре екипа из Сегедина је вратила предност од два разлике када је Тамаш Одри погодио у 45. минуту на исти начин као и Јовановић. Црвено-бели су покушали да стигну заостатак повлачењем голмана Пауновића. Оливер Варга је у “пауер плеју“ на асистенцију Јовице Руса смањио на 3:4, али времена за нешто више од тога није било.

Црвена звезда – Тиса Волан 3:4 (1:1, 1:2, 1:1)

Београд – Ледена дворана Пионир. Гледалаца: 76. Судије: Николић, Богдан и Ђокић. Стрелци: 0:1 Марко Бошњак (Тамаш Одри, Мате Еђед) 14:50, 1:1 Оливер Варга 18:43, 1:2 Доме Ануш (Тамаш Одри) 26:47, 1:3 Давид Варга (Марко Бошњак) 27:15, 2:3 Алекса Јовановић 31:08, 2:4 Тамаш Одри 44:54, 3:4 Оливер Варга (Јовица Рус) 59:27.

Црвена звезда: Милинковић, У. Стојановић, Н. Стојановић, О. Варга, Вујиновић, Дабетић, В. Данон, С. Гачић, Јемец, А. Јовановић, Крстић, Пожар, Протић, Рус, Ђаковић, Ђорђевић.

Тиса Волан: Ануш, Фулоп, Хидвеђи, Ковач, Липаи, Молнар, Сабо, Амбруш, Барчик, Бошњак, Еђед, Одри, Д. Варга.

Црвено-бели су после пет одиграних утакмица и даље на последњем петом месту без бодова. Испред је екипа Витеза са два бода из три сусрета, затим Тиса Волан (пет мечева) и Партизан (три утакмице) са по седам бодова, док убедљиво води екипа Беостара са 17 освојених бодова из шест мечева. Иначе, голове за Звезду против Беостара (2:3) постигли су Алекса Јовановић у 11. минуту на асистенцију Владимира Ђаковића и Стефан Пожар у 39. минуту после успешног додавања Јовице Руса.

Повезане вести

Leave a Comment