Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатДруги пишуНајновијеФудбал

Павићевић: Чињеница је да немамо среће

Најискуснији у тиму Црвене звезде, Саво Павићевић, није крио да је разочаран резултатом у Лучанима.

„Невероватне ствари нам се дешавају. Из наше глупости, примили смо гол и изгубили победу. Хтели смо да на паузу одемо у добром расположењу, али није нам се дало. Договорили смо се да одиграмо најбоље што можемо, и мислим да смо пружили одличну игру, опет промашили неколико шанси и свакако да не желим да умањим бод који је освојила Младост, међутим, чињеница је да немамо среће. Да смо је имали, сада бисмо имали неколико бодова више, и у много бољем расположењу чекали пролећну полусезону“, и потом додао:
„Следе нам разговори са људима из клуба који сигурно планирају да доведу пар појачања. Потребно је да се што боље спремимо за наставак сезоне. Много нам је тешко пао данашњи реми, али шта да се ради, остаје нам да се надамо да ћемо наредне године имати више успеха и да ће нам се вратити ово што смо изгубили током јесени“.

Повезане вести

3 comments

otpisani101 дец 7, 2014 at 22:09

sreca se naravno zasluzuje,jer zvezda je postala prvak evrope na penale, jer su fudbaleri koji su igrali u bariju srecu svojim igrama zasluzili…ovoj ekipi sreca nije ni potrebna jer i ono malo sto smo pobedili bilo je jedva i bilo je slucajno…tim koji je dao pa skoro manje golova od najboljeg strelca u ligi,ne da ne zasluzuje srecu,nego je drugo mesto ravno premiji na lotou…

Reply
Luka дец 7, 2014 at 21:03

To nije činjenica, Savo, nego bedan izgovor. Sreću u sportu valja zaslužiti, a svi znamo šta ste vi zaslužili igrama u jesenjem delu.

Reply
Властимир. дец 7, 2014 at 19:34

Е мој Саво.
Чињеница је да вас преко 90 одсто не заслужује да носи звездин дрес.
Остало су само нијансе!

Павићевићу, ти и твоја сабраћа фудбалских незналица врукате Звезду и боље вам је да се уопште не јављате!

Reply

Leave a Comment