Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенска кошаркаКошаркаНајновије

Невена Наумчев МВП 6. кола кадетске лиге

Кошаркашица Црвене звезде, Невена Наумчев, проглашена је за најкориснију у 6. колу кадетског шампионата Србије. У најбољој петорци шесте рунде такмичења је и њена саиграчица Мина Ђорђевић.

Невена је у тријумфу против Актавис Академије на гостовању забележила индекс 35, један више од Исидоре Михајловић из екипе Радивоја Кораћа. Наумчев је у Лесковцу нанизала 25 поена, 10 асистенција, девет скокова, по две украдене лопте и блокаде. Она је ове сезоне у кадетској лиги на пет мечева бележила 19,4 поена, седам асистенција, 6,6 скокова и 4,6 украдених лопти, док је у седам сусрета за први тим најтрофејнијег српског клуба нанизала 8,9 поена, 4,4 скока и три асистенције.

Поред Невене, у петорци кола нашла се и Мина Ђорђевић са индексом 27. Мина је против Актависа постигла 15 поена уз 11 скокова, а у кадетској лиги остварила је просек од 14,2 поена, 9,2 скока и 2,2 блокаде, док је за први тим црвено-белих на девет утакмица бележила просечно 10,6 поена и 7,7 скокова. У најбољу петорку 6. кола ушле су и Тијана Јелић (Шабац), Тамара Јованчевић (Србобран) и Исидора Михаиловић (Радивој Кораћ).

Повезане вести

Leave a Comment