Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездине легендеКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Нова Звездина срамота: Без позива Звездиној звезди за обележавање Токија

Црвена звезда је одавно пала на ниске гране. Како резултатски и кадровски, тако и организационо. Нова срамота десила се јуче, када је клуб, бар на дан, заборавио црну садашњост и присетио се славне прошлости. Обележено је двадесет три године од како се наш клуб попео на кров света, а међу присутнима су биле бројне клупске легенде. Међу њима не и друга Звездина звезда, Драгослав Шекуларац. Он је, разочаран, говорио за „Новости“ о томе.

„Нисам позван и заиста се лоше осећам. Да ли је могуће да се заборавља све што сам дао Звезди, и као играч и као тренер? Па, тим који је постао првак Европе, а потом и света, и ја сам стварао. Погодило ме то, не кријем, до те мере да је мало фалило да одем на ‘Маракану’, појавим се… Али један мој велики пријатељ само ми је рекао: ‘Шеки, немој да идеш непозван’. И нисам отишао. Као што не идем на разноразне прославе или сахране само да би ме видели, усликали. Народ зна све, нећу ја ништа да говорим о овој Звезди, не пада ми на памет да је нападам.“

Да ли би Ливерпул ово урадио Даглишу и Џерарду, Реал Пушкашу и Ди Стефану, Манчестер Бесту и Чарлстону? Да ли би Звезда пре двадесет година урадила ово Драгославу Шекуларцу и Рајку Митићу?

Повезане вести

7 comments

Wild Wild дец 10, 2014 at 01:35

Šljam.

Reply
dejca дец 9, 2014 at 20:34

Sramota!!!!!!!!!!
A sa druge strane, mislim se, sto bre Seki nisi otisao sam, nepozvan, pa ti si legenda tog kluba!!!
Mislim da ne bi izgledalo klosarski jer svi znaju sta si dao Zvezdi, to je tvoja druga kuca..

Reply
Aleksandar дец 9, 2014 at 19:55

Šeki oposti u ime svih nas koji smo ceo svoj život zaljubleni u crveno-bele boje. Bagra je samo trenutno tu gde jeste a Zvezda je večna kao što je i naša ljubav prema njoj. Hvala ti za sve što si učinio da Zvezdino ime bude veliko i sjajno.

Reply
Hez дец 9, 2014 at 16:35

Svaki dan nova bruka, a nikoga nije briga – pogotovo ne kriminalce iz uprave i kolege im sa severa. Još samo da oteraju prave navijače sa stadiona (već su mnoge) i da zaključaju za sobom. Ko je mogao da veruje da će ovako skončati velikan evropskog fudbala… Tuga.

Reply
Sova дец 9, 2014 at 13:30

Uradite koreografiju Sekularcu za sledecu utakmicu. Pokazimo da navijaci znaju sta su vrednosti Crvene Zvezde. Napolje sa raznim Kokezama i Terzicima! Ovaj klub se pretvara u neku drugu Crvenu Zvezdu ne dozvolimo to. Mogu da zamislim kako je Sekularcu coveku koji je toliko dao Zvezdi. Nekada ne gledam Zvezdu samo zato jer me sramota ko su nasi predstavnici u upravi i ko se sve slika iza tog grba danas. Tuzna vremena a niko da se prizove pameti i udari sakom o sto.

Reply
Wild Wild дец 9, 2014 at 10:22

Kakva bruka… Šeki nije pozvan zbog svojih izjava, i to je valjda svima jasno. A jasno je i da je najgori čovek od svih koje smo do sada imali u upravi (a tu je konkurencija žešća) – Terzić.

Reply
Luka дец 9, 2014 at 10:18

Ovakve stvari su opasnije od svih poraza, jer pokazuju da u klubu nema više nijednog čoveka kome je iole stalo do imena FK Crvena Zvezda. Ne treba od ovoga da se stide Terzić, Kokeza i kompanija (takvi stida i nemaju), nego mi što smo dozvolili da bagra upravlja našim klubom.

Reply

Leave a Comment