Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Звезда декласирала Модричу

Црвена звезда је била убедљива на пријатељском мечу у Републици Српској и савладала Модричу резултатом 7:1.

За Црвену звезду су на овом мечу наступили: Тркуља, Планић, Јовановић, Мбођ, Антић, Гогић, Грујић, Ристић, Катаи, Гаврић и Деспотовић.

Натопљен терен није пружао играчима прилику за лепу игру, али и поред тога, виђено је много голова и још више шанси. Разлика у квалитету била је приметна, и Црвеној звезди није било тешко да забележи убедљиву победу. Стрелци у првих 45 минута били су два пута Горан Гогић, Богдан Планић, Ђорђе Деспотовић и Ненад Гаврић за Црвену звезду, док је једини гол за домаћина дело Радића.

У наставку утакмице, шансу су у Црвеној звезди добили и Манојловић, Стојановић, који је играо на позицији десног бека, Јокић, Туфегџић, Караклајић, Ђуровић и Енрике, фудбалер који се од данас налази на проби у нашем клубу. Још два гола постигла је Звезда у другом полувремену. Најпре је Јокић у 52. минуту повисио на 6:1, а коначан резултат поставио је Лазар Ђуровић, млади нападач нашег тима који је на тај начин постигао први гол за сениорски тим Црвене звезде.

Поред седам голова које су постигли, фудбалери Црвене звезде су чак три пута погађали и пречку. Била је то добра провера за играче Ненада Лалатовића, који ће након ове утакмице отићи на одмор.

Повезане вести

10 comments

Miloš R. дец 11, 2014 at 14:56

Raspucala se Zvezda, nije loše pa makar to bilo i protiv ovako slabašnog protivnika. Raduje me to što je omladinac Đurović dao gol. Šta Zvezda treba da radi: 1. Da nađe adekvatna pojačanja i da krene u odbranu titule. Napadač(i)- to mora da se dovede podhitno, a može i jedan vezista ili čak 2. Ali pod uslovom da ima para! A kako vidim para nema pa je sledeća opcija realnija. 2. Dati šansu omladincima i igračima koji stvarno vole Zvezdu a svi koji hoće da idu to mogu da učine pa makar za njihov transfer dobili 50000 evra. Da li je tada titula dostižna? Teoretski jeste ali u praksi to malo teže ide. Nije u pitanju da li će Zvezda biti šampion ove sezone ili ne, pitanje je da li će Zvezda postojati za 5 godina i u kom rangu će igrati? Lepo je osvajati trofeje ali ne po svaku cenu, klub treba da se stabilizuje da počne da zarađuje. Da prestanu da ga tuže njegovi igrači. Da prestane svađa i nesloga u Crvenoj Zvezdi! Ko nije za Zvezdu neka odmah ide i ustupi svoje mesto nekom ko hoće da igra!

Reply
Miloš R. дец 11, 2014 at 15:04

Postavio bih jedno pitanje: Na kojoj poziciji igra taj Enrike? Pročitah da igra na poziciji zadnjeg veznog!? Ako je to istina onda u CZ nešto debelo ne štima! Koliko je meni poznato na toj poziciji imamo Kovačevića, Grujića, Gogića i Jokića tako da nam zadnji vezni ne treba! Hvala na odgovoru i to unapred.

Reply
Комшија преко плота дец 11, 2014 at 09:01

Звезда победила Модричу?
Ма није ваљда?
Зна ли неко какав је тренутно тим Модриче?
Модрича је члан Друге лиге Републике Српске. А то значи да је тим у рангу неког пуног аутобуса путника. О каквом се тиму ради најбоље говори да се боља екипа може саставити од сваког школског одбора у било којој месној заједници.
И сад Звездину победу треба дизати у небеса. Сваки играч Звезде могао је дати гол Модричанима само је било важно да му неко дода лопту. Смешно је истицати да су голове дали и фудбалске незналице Деспотовић и Гаврић. Па дали су голове јер никако није било могуће да промаше.

Reply
Nebojša дец 10, 2014 at 21:44

a vest o tome da je samo 100 ljudi glasalo na skupštini kluba, ništa, nema ni slova o tome. naš voljeni klub je nisko pao.

Reply
cz дец 10, 2014 at 19:17

Ijaoo zar je moguce? 7 golova masala,Gavric i Despotivic? bravo bavo

Reply
Marko Vozdovac дец 10, 2014 at 17:15

Ma jeste li vi sigurni da je Despotović dao gol ❓

Reply
dejca дец 10, 2014 at 16:16

Kakva li je ta Modrica kad im mi dajemo 7 komada 😮 😮 😮 😮 ??

Reply
nebojsa дец 10, 2014 at 16:14

pobedili smo modricu a nemozemo lucansku mladost jadno bedno i smesno,

Reply
pera дец 10, 2014 at 16:04

Kako to Terzo da prodamo Ristića kad ti dobro znaš da je osnov ekipe Grujić, Jokić, Ristić i Avramovski. Fala bogu da neko hoće da kupi Lazića jer takvih igrača imamo i boljih od njega. Prodaj ti ove što se vuku po terenu, dovedi najboljeg kondicionog trenera i daj ti nama vrati Pižona da radi sa ovom decom. Dovedite još klinaca iz drugih klubova. Pametna je politika dovoditi i prodavati klince ali planski za tri četiri sezona sa rigoroznom štednjom u klubu doći ćemo na minus od najviše 5-6 miliona što je podnošljivo. Ovo je bitka za Zvezdu a ona se brate dobija prodajom kluba nekome ko ima kapacitet da ga vrati tamo gde mu je mesto u evropske velikane. Dobar je izbor Mijailovića za predsednika jer je čovek kluba a inicijativa broj jedan je da se animiraju bivši igrači da se vrate u klub i da svako pomogne ako ništa u skautingu tamo gde živi. Vaš zadatak je da novim idejama animirate sve njih a i nas da budemo uz klub. Čović je od KK napravio porodicu e to je i vaš zadatak.

Reply
dusan дец 10, 2014 at 19:42

kakva sjajna ideja – kupovati mlade fantasticne igrace za malo para a onda ih posle par godina prodavati za velike pare? kako se toga niko pre nije setio? ti ko da si izasao iz alan forda. pizona ni slucajno vise ne dovoditi ni blizu zvezde. da je bilo sta znao, negde bi do sada pokazao.

Reply

Leave a Comment