Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Нова променада на Маракани, Лалатовић потврдио Луковићев повратак

Само што се завршила полусезона на „Маракани“ већ се помињу нова имена која долазе и имена која одлазе са највећег српског стадиона. Звездан Терзић је рекао да ће петорица напустити Црвену звезду, а медији су већ кренули да спекулишу који су то играчи. Ненад Лалатовић је после меча у Модричи, потврдио да је Александар Луковић практично на прагу повратка.

Капитен Дарко Лазовић је први у низу, за њега се интересује шпански Леванте, а интересовање је обновио грчки шампион, братски клуб, Олимпијакос. Нејц Печник је изјавом да није сигуран да ће остати „подгрејао“ атмосферу, а осим Каљарија, има понуде из друге лиге Кине. Александар Ковачевић има понуда из Турске, а како је Mozzart Sport објавио Дарко Лазић је на прагу белгијског Гента. Од раније се спекулише да Саво Павићевић има понуду Лирса и Славише Стојановића. Ни позиција бишгег капитена Николе Мијаиловића није стабилна.

Што се тиче долазака, према Блицу, Цветковић, десни бек Напретка из Крушевца је већ договорио услове, а према неким медијима и везни играч и омладински репрезентативац Милан Гајић из ОФК Београда је по жељи Ненада Лалатовића практично већ члан Црвене звезде. После пријатељског дуела у Модричи, Ненад Лалатовић је изјавио „тачно је да ће Александар Луковић играти у Звезди. Он је дете клуба, зна шта значи носити дрес Црвене звезде. Биће велико појачање за нас. Уз њега ће млади играчи напредовати“, и тиме практично потврдио повратак Луковића на „Маракану“. Уз Луковића, као слободан играч, могао би да се врати и његов кум, Душан Анђелковић. Такође, спекулише се да ће Раде Крунић из Доњег Срема, други део полусезоне провести на позајмици у Црвеној звезди.

Зима је одавно стигла на „Маракану“, а ко ће дочекати пролеће видећемо ускоро. Очекује нас нова променада.

Повезане вести

8 comments

bata дец 11, 2014 at 23:52

Terzic je i doveden da upropasti i ovo malo Zvezde sto je ostalo jer je strucnjak za takve akcije. Naravno i da pokrade sto se moze pokrasti.Covek sa optuznicom za finansijski kriminal postavljen da upravlja klubom? Kao da sada na Veljovicevo mesto postave Cumeta da bude direktor policije.Dali kozi da cuva kupus.
Sve ovo bi bilo komedija da nije tragedija.
Dolazi Lukovic? Gde je bio kada je bio potreban i kada su ga molili da dodje?Sada kada je na kraju karijere i ne moze da se uglavi ni u kinesku drugu ligu setio se Zvezde.Podelice pare sa Terzicem a sutra cemo se pitati zasto nam ode jos neko dete iz omladinske skole.A doci ce i kum taman da se kompletiramo.
Lalatovic, mlad perspektivan strucnjak, Zvezdino dete (los izbor kako sam i najavio kada je dolazio) opet prica istu pricu kao na pocetku sezone „sa dva tri pojacanja (po njegovom izboru) i jurimo titulu. Da su mu zeleli dobro ostavili bi ga u Napretku jos godinu dve da ispece zanat a ne da ga bace u vatru za koju vise nece nikada ni biti sposoban.
Muka mi je vise price o „Zvezdinoj deci“ jer se retko koje oduzilo svom klubu a prava deca sada igraju po pozajmicama ili sede na klupama dok „veliki strucnjaci“ guraju propale fudbalere.

Reply
MARKO дец 11, 2014 at 16:35

Dali neko moze da mi kaze ko je zamena za Kovacevica dali je to pojacanje ili neko iz omladinske skole

Reply
dejca дец 11, 2014 at 15:20

Samo da ne nasednemo kao i uvek pa da pocnemo “ uz Lukovica i par pojacanja to je to , titula..idi mi dodji mi..“
Samo privatizacija!!!!!!!!!!!!

Reply
Dejo дец 11, 2014 at 12:52

http://www.mojacrvenazvezda.net/99852/2014/12/10/tekic-nije-u-interesu-da-se-zvezda-izvuce-odbijena-mi-je-kandidatura-iako-je-djokovic-uz-mene/sad ja pitam zasto navijaci Crvene Zvezde ne otjeraju Terzica i ostale ljude sa nase Marakane jer ce da nasu Crvenu Zvezdu Terzicu unisti navijaci nase Crvene Zvezde po Srbiji ne dozvolite da nestane nasa Crvena Zvezda a otidjite kod preimjera Srbije i trazite da postavi ovog covjeka a neka zavrsi Terzic iza resetaka kao i citava uprava uz njih bi trebalo i tzv vodje navijacke grupe samo proglasene delije :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: 👿 ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
Lakarijee дец 11, 2014 at 11:04

Ma ovo vec postaje smesno, treba da ocekujemo od jednog terzica da nam spase klub? On ce ga samo jos vise zaduziti, po meni ili da bude neko resenje tipa Covica u basketu koji se vec dokazao i vratio nas gde nam je mesto ili da se klub ugasi, ne znam gde ovo sve vodi ovako, ali ocigledno to nekome odgovara za sopstveni dzep.

Reply
dusan дец 11, 2014 at 00:12

ovo je vec odavno postalo odvratno. nejc pecnik ima ponudu iz druge kineske lige i naravno – ide. lazic je odlican stoper, ali mi cemo ga svakako prodati gentu. ne mozemo da sacekamo da odigra jos sezonu dve. ne vidim ko ce da kupi lazovica, a pogotovo ovog kovacevica. lazovic odavno ne igra nista, a kovacevic nema decko veze sa loptom. mijailovica ce oterati, to je sada vec jasno. savo pavicevic je verovatno vec zazalio odavno sto je ovde uopste dolazio. a sada „pojacanja“. lukovic posle toliko vremena neigranja nije nikakvo pojacanje, a kada se zna da je uslov da se sa njim vrati i njegov kum andjelkovic onda je jasno da su to kontrapojacanja. cvetkovic – desni bek napretka – ovo je neka vrsta gavrica, samo na beku. jedino sto je vredelo iz napretka – regan je otisao u cukaricki. simo krunic i ovaj mali iz ofk-a nisu kvalitet za zvezdu. terzic nastavlja da prica nebuloze, dovode ovog izlapelog starca za predsednika. vreme je da neko iskljuci ove aprate na kojima se vestacki odrzavamo, jer smo mi les odavno.

Reply
DannyFromTheNorth дец 11, 2014 at 11:23

Darko Lazic vredi 750.000 a otici ce za svega 500.000,tako sam procitao na drugom zvezdinom sajtu.. Je l njemu to istice ugovor ili je u pitanju opet neki lopovluk?

Reply
Delija mp дец 10, 2014 at 23:15

Nazalost neminovana je prodaja,ovo je poslednja prilika da se Lazovic proda,samo da izvucemo sto vise za njega,za Kovacevica vec imamo zamenu,Lazic sve bolji,Nejc nije u formi kao sto je bio prosle sezone.Samo se nadam da necemo prodati Ristica,Jovanovica,Grujica i Rajkovica,ali kako stvari stoje..
Terzic rece da do jul mora da se isplati 14 miliona evra

Reply

Leave a Comment