Moja Crvena Zvezda
Архива

FK se zahvalio navijačima

FK Crvena zvezda se zahvaljuje svojim pristalicama koji su na utakmici kavlifikacija za Ligu Evrope protiv Rena napravili atmosferu o kojoj priča fudbalska Evropa.

Pokazali smo zašto smo najveći klub na ovim prostorima i koliko volimo Crvenu zvezdu, Srbiju i fudbal. Sa ponosom ističemo da smo od predstavnika UEFA dobili sve pohvale za organizaciju utakmice kao i za ponašanje naših navijača. Naš klub, zajedno sa svojim navijačima, je u poslednje dve evropske utakmice položio ispit pred UEFA.

Utakmica sa moćnom ekipom Rena koja se nalazi u samom vrhu francuske lige pokazala je da je, uprkos svim problemima kroz koje je klub prolazio proteklih godina, stvoren Zvezdin tim koji može ravnopravno da igra sa bilo kim u Evropi. Bez obzira na poraz u prvoj utakmici sa optimizmom putujemo u Ren, svesni svoje snage i uvereni da možemo da pobedimo. Klub, naše pristalice i čitava zemlja veruju u momke Roberta Prosinečkog uvereni da mogu da pobede bilo koga u Evropi.

Pozivamo sve navijače da u nedelju bodre svoju Zvezdu na utakmici protiv Javora. Napravimo ponovo sjajnu atmosferu, donesimo Zvezdi prvu pobedu u domaćem prvenstvu i ispratimo naše momke sa optimizmom na revanš u Ren.

Повезане вести

20 comments

Leave a Comment