Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Robi: „Tošić nikoga nije izdao“

Robi_0709
Lazović i Robi

U izjavi za Sportski žurnal, šef stručnog štaba Robert Prosinečki je rekao šta misli o Tošketu i njegovom nedavnom odlasku.

Tošić nikoga nije izdao! Iskoristio je u datom trenutku mogućnost da se preseli u fantastičnu ligu i to moramo da razumemo. Da nije bila takva kaluzula u ugovoru verovatno ne bimo mogli ni da ga dovedemo prošlog leta na Marakanu. Žao mi je što je otišao, nismo mogli da ga sprečimo i ne želim da ulazim u polemike. Moramo da se okrenemo momcima koji su tu.“

Osvrnuo se Robi i na mladog Lazovića, koji pruža sve bolje i bolje partije.

Kada sam dolazio u Zvezdu govorili su da od Darka neće biti ništa, a  sada pričamo o vrhunskom igraču! Najvažnije je da konstatno napreduje i da maskimalno odrađuje posao koji od njega očekujem.“

Повезане вести

12 comments

ChargerNS сеп 7, 2011 at 21:55

Kao i mnoge druge stvari i ova je jednostavna. Tošić nije ni trebao biti doveden u Zvezdu da OŽIVLJAVA karijeru već je trebalo pustiti nekog klinca tih godinu dana i sad bi imali dobrog beka. I osrednjeg igrača kad klub igra neko evropsko takmičenje prodaš za par miliona evra. Ovo je sve posledica neigranja evropskih utakmica da ne možemo nikoga normalno da prodamo. Tošić ništa nije kriv, on je gledao šta je najbolje za njega i koliko je umeo odradio profesionalno. Opet se vraćamo na Adžića, MAGA FUDBALSKOG. Šta mu Ćosić traži u Zvezdi? Mi ispunjavamo mladalačke želje mladiću da zaigra za prvi tim Zvezde a iz Zvezde je i pobegao. Za to vreme , možda i kvalitetniji igrači igraju u Sopotu po oranicama Srbije. Kad i počne da igra iole nešto, a NIJE BAŠ fascinirao do sada(SASVIM PROSEČAN IGRAČ), ode čovek u Rusiju a nama ostaje goruće pitanje štoper. Opet neko uzima procente a nama maže oči. Sad recite da je sve bajno i sjajno u našoj Zvezdi?! E muko moja pređi na drugoga!

Reply
Czv сеп 7, 2011 at 22:58

Ne slazem se bas u potpunosti s tobom… Npr za Cosica, nije on otisao, nego su ga oterali. Nisu mu ponudili ugovor stipendijski, i nije imao kud. koliko je puta naglasavao da nije zeleo da ode i verujem da je tako, jer da nije sigurno bi se pojavio neko ko bi javno rekao „klinac nemoj da s**es, hteo si da ides, otisao si“. Druga stvar za njega je da je on jos uvek mlad, igra za kadetsku, jos ni do mlade reprezentacije nije dosao. Znaci buducnost je pred njim, pa ni Rio Ferdinand, ni Puyol, ni Vidic nisu bili vrhunski igraci u njegovim godinama, on tek treba da se razvija.. A decko na svakoj utakmici ostavlja srce na teren, jedino sam toliku zelju primetio jos samo kod Laze i Tosketa… Ne kazem, verovatno, tj ne verovatno, nego sigurno imamo jos talentovanih stopera, ali docice i njihovo vreme. Nista lepse, kad vidis Zvezdinu decu kako ginu na terenu, pa makar i gubili svaku utakmicu, znas da ni jednog trenutka nisu izgubili zelju. A ne ovi stranci vanzemaljci (cast naravno Maestru, Borhi, Brunu i ostatku), ali oni nikad nece znati sta je zapravo Crvena zvezda. Realno, nema nama spasa bez nase dece.

Reply
ChargerNS сеп 8, 2011 at 08:43

Šta mi imamo od svega toga? Apsolutno NIŠTA!!! Pozajmljujemo igrača koji kako kažu, NE PRAVI RAZLIKU NA TERENU, zauzima mesto nekom našem tj igraču pod ugovorom kome možemo samo dizati cenu a od ovoga nemamo ništa. Vreme je ono što nemamo, tako da smo godinu i nešto izgubili na igrače za koje ćemo dobiti skoro NIŠTA! Naši igrači debituju za Spartak, Rad… e eto toliko će biti vremena za naše klince. Sve je to istina za našu decu ali Ćosić više nije naše dete a naša deca slabo dobijaju šansu. Ne računam Jankovića jer je on bio čist marketinški potez ove uprave.

Reply
PERA BOR сеп 7, 2011 at 19:41

Ja nisam ni mislio da je nekog izdao

Reply
DM Teslic сеп 7, 2011 at 17:04

Laza car, Robi car, Tosketu sve najbolje u nastavku karijere

Reply
zile сеп 7, 2011 at 16:36

otisao u spaniju i srecan mu put,ali zasto adzic prica da ima klauzulu da ide za 600.000 evra pa ga moramo prodati a on ode na pozajmicu za 300.000?koga bre on laze i dokle vise da ga trpimo?adzicu odlazi!!!

Reply
Czv сеп 7, 2011 at 17:42

Zile nisi lepo razumeo… On je imao klauzulu u ugovoru da ode za 600 000, ali su nasi uspeli da izdejstvuju pozajmicu od 300 000, i plus na kraju godine, ako odluce da zadrze Duska dace nam jos 600 000… A to je ukupno 900 000… To je mnogo bolja solucija, nego da su ga odmah prodali, onda ne bi dobili 300 000 vise… Ne branim Adzica, niti ga gotivim, naprotiv, ali ako je on zasluzan za ovaj transfer kapa dole… U bezizlaznoj situaciji izvukao je 50% vise nego sto je bilo predvidjeno… Srecno Dusko!

Reply
Gigolino сеп 8, 2011 at 08:15

Czv ni ti nisi u pravu.Tošić je otišao na pozajmicu jer Betis ima problema s finansijama i kontrolišu im sve transfere,a od 600000 evra ako se odluče da kupe Tošića sledeće godine deo tih para se deli između Zvezde i Tošića što znači po 300000 eura…pozz

Reply
srdjan сеп 7, 2011 at 15:11

То су говорили за Дарка? Па слеп човек би вам рекао да тај дечко има талента! То је неко хтео да га прода за добре паре као и Ћосића када су оценили као неталентованог па га продали у Москву!

Reply
Milan сеп 7, 2011 at 15:27

To sto Dostanic i Kristic nisu videli da je Darko fantastican igrac i da je dosao kao najtaletnovaniji mladi igrac nase lige to ne znaci da je los igrac . Tog momka smo svi mi zeleli da vidimo u prvom timu , i stalno ste mogli da procitate kometare tipa „Zasto ne date sansu Darku Lazovicu “ Kao sto sad citate kometare za Stojkovica , Causica , Ozegovica , Jankovica , bracu Srnice , Krnetu ….

Reply
zokinho сеп 7, 2011 at 16:31

razlika ti je u tome sto je robi bio vrhunski fudbaler, na odnosu kristica i kratko ostanica, on zna kako se gradi mladi fudbaler i sta mu je potrebno, kako njemu uci u glavu i objasnit mu da je sve na njemu, samo rad red i disciplina, i samopouzdanje, i da trener veruje u njega, mladi igraci moraju da UCE, ali kristic i dostanic neznaju da NAUCE mlade igrace nista, sto Robi ipak zna…ipak je bio najbolji mladi fudbaler na svetu….Boze daj da robi ostane 5 godina makar…

Reply
srdjan сеп 7, 2011 at 17:10

Е тако сам и ја одговорио једном са сајта овде који је критиковао „тренере“ са сајта. Ми можда нисмо стручњаци али када таленат боде очи онда боде очи!

Reply

Leave a Comment