Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездини клинци поново на Маракани

Црвена звезда је јача за двојицу изданака своје школе фудбала, обзиром да су се на Маракану вратили Марко Маринковић и Душан Живковић, који су јесен провели као позајмљени играчи у Спартаку.

Они су доживели непријатност у Суботици обзиром да су након одласка тренера Мојсиловића одстрањени из тима.

„Нови тренер је само нама двојици саопштио да не радимо са првотимцима. Речено нам је да је за нас тренинг сутра у 14 часова, али се нико из струке није појавио. После неозбиљног потеза контактирали смо људе из Црвене звезде и замолили да се папиролошкли реши да се вратимо где ћемо имати бољи третман и квалитетнији рад“ изјавио је Марко Маринковић за „Журнал“.

Повезане вести

3 comments

dejo дец 16, 2015 at 17:44

Mislim da treba zadrzat decu nase Crvene Zvezde sto vise u nasoj Crvenoj Zvezdi to vazi za svako Zvezdino dete pa i ovu dvojicu Marinkovica i Zivkovica

Reply
cvele дец 16, 2015 at 10:47

Zivkovic ce verovatno dobiti sansu kod Bozovica dok Marinkovic nije taj tip stopera koji nam treba u ovom trenutku i izvesno je da ga ceka nova pozajmnica ili raskid ugovora nazalost.

Reply
cvele дец 16, 2015 at 10:46

Zivkovic ce verovatno dobiti sansu kod Bozovica na prolece dok Marinkovic izvesno nece,nije taj tip stopera koji treba Bozovicu i verovatno ga ceka nova pozajmnica ili raskid ugovora nazalost.

Reply

Leave a Comment