Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Ожеговић о повратку на Маракану

Један од играча поменутих као потенцијална појачања за навалу нашег клуба јесте и млади Огњен Ожеговић, дете Црвене звезде.

Талентовани нападач је након Звезде каријеру градио у Јагодини и Војводини и пружао добре партије те се отиснуо пут Кине, где је након промене тренера пао у други план.

Што се његовог повратка у Љутице Богдана тиче, од тога тешко да ће бити нешто овог лета.

„Дете сам Звезде, нисам добио шансу у првом тиму, међутим, тренутно је могућност да се вратим далеко од реализације. Волео бих да до краја године останем у Чанчуну, затим ћу бити слободан играч. Кинески клуб се пита о мом статусу. Нисам најзадовољнији колико играм откако се променио тренер, али верујем да ће ми кренути у клубу као што ми добро иде са репрезентацијом“ објаснио је за „Журнал“ Ожеговић.

 

Повезане вести

13 comments

danijel1984 јун 3, 2016 at 08:47

@krvavi: a koji bi to igraci bili tebi po meri, a da su realni? koliko vidim za tebe ni jedan igrac nije za zvezdu!

Reply
Zvezda šampion јун 3, 2016 at 00:42

Ko je ovaj nepismeni Šiptar i šta radi među našim Delijama?

Reply
neso јун 3, 2016 at 11:19

ja sam tashi prednik siptara

Reply
neso јун 3, 2016 at 15:41

ja sam taj nepismeni siptar idi pusi lulu ali ne srpsku nego siptarsku

Reply
neso јун 2, 2016 at 22:03

djabe vam sve cigani ispada te u porvo kolo miste igrali 7 godina u evropu nece te igrati jos 17 godina jerbo se bedni cigani a evropa ne trpi ciganska posla vi ste dobri za jelen super ligu neso

Reply
LA[K]I јун 2, 2016 at 21:09

Ako on i Djurdjevic i Jankovic dodju ja sam 100% siguran da cemo odbraniti titulu, uci bar u LE, a mozda i LS.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 2, 2016 at 21:29

e mogu ti reci da nemas pojma o fudbalu..sa ovim sto si naveo mozemo samo treci da budemo u srpsku ligu i jos fali tu kilavi mitrovic i potrcko stojkovic i samo da se obesimo

Reply
neso јун 2, 2016 at 22:30

cigani radujtese kojjni i ovce na zelenutravu

Reply
Goran јун 2, 2016 at 15:25

NE!

Reply
Petar јун 2, 2016 at 15:23

Velika greska sto je bukvalno oteran iz tima. Decko je bio neverovatan potencijal, ali ocigledno nije imao tatu da ga pogura u prvi tim. Na veliku zalost, takav je bio sistem rada prethodnih uprava i upravo zbog toga sad svoju decu kupujemo.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 2, 2016 at 15:47

ajde ne lupetaj..jel ga tata gura u taj neki cuncun..decko je jednostavno igrac za srpsku trecu ligu..sta se zanosite sa igracima koji nisu ni prosek a hocete rezultate u ligu sampiona..zasto ste tako neralni

Reply
pera јун 2, 2016 at 17:29

U pravu si da mi kupimo Ronalda i Mesija i završimo prelazni rok. Klub je druže za tvoju informaciju najzaduženiji na Balkanu. Odricanje od klinaca koji su donosili opstanak nekim drugim klubovima jer smo ih mi dosad kupujući ih ponovo dobro plaćali je dovelo klub gde je sad. Kvazi menadžeri prvo pregledaju kao na skeneru svu Zvezdinu decu i tu naprave sebi posao i egzistenciju. Pod jedan prognati sve tzv menadžere i napraviti agenciju koja će imati ugovore sa svim našim fudbalerima od omladinaca nadalje i raditi u interesu kluba a ne strvina koje samo tale na ovoj deci. Ognjen je talentovan fudbaler koji može tek dati svom klubu i komentari ovakve prirode nisu na mestu. Na kraju godine, na kraju godine još bolje kao slobodan igrač. Sad je prioritet dovesti Pavlovića. Batalite velike reči i velike zahteve dajte da mi od talentovanih fudbalera napravimo dobar tim a dolazak nekih zvučnijih kad se vratimo na stare staze.

Reply
Petar јун 2, 2016 at 18:22

Realno. Ozegovic je top pojacanje za domacu ligu i njegova klasa je nedostizna Orlandicu i Sikimicu, samo to neki ljudi ne vide ili ne zele da vide. Decko ima 22 godine, prosao je nasu skolu, moze sigurno jos mnogo da napreduje. Cinjenica je da se mi moramo okrenuti dovodjenju nasih mladih igraca koje bismo kasnije mogli da unovcimo.

Reply

Leave a Comment