Moja Crvena Zvezda
Архива

Ubedljiva pobeda nad „lalama“

Detalj sa susreta u Novom Sadu

U trećem kolu Wiener Stadtische Lige, odbojaši Crvene zvezde savladali su u Novom Sadu ekipu Vojvodine sa 3:0! Rezultat kojem se malo ko nadao, sigurno ne tako ubedljivom, imajući u vidu da su „lale“ pre meča proglašene za favorita, ne samo ovog susreta, nego i celog prvenstva Srbije.

Međutim, na terenu neka druga slika, i neka druga Zvezda u poređenju sa onom koja je prošle nedelje izgubila derbi sa Partizanom, ekipom koju je ova ista Vojvodina savladala u Beogradu sa 3:2!

Pobeda odbojkaša Željka Bulatovića nije niti jednog trenutka dovođena u pitanje. Vodili su Novosađani u pojedinim delovima susreta, međutim sve je to bilo kratkog maha. Maestralni reprezentativac Terzić sjajnim servisima i sa 15 upisanih poena, potpomognut pre svih Jakovljevićem i Petkovićem, srušio je sinoć Novosađane pokazavši da ova Zvezda može do titule.

NIS Vojvodinа – Crvenа zvezdа 0:3 (19:25, 19:25, 18:25)

Mаlа sаlа SPC „Vojvodinа”. Gledаlаcа: 400. Sudije: Boris Kolаrević i Igor Miljković. Trаjаnje mečа: 80 minutа.

NIS VOJVODINA: N. Čubrilo 2, Škundrić (libero), Simeunović 4, Petrović 5, Mirosаvljević, Veselinović 2, Ivović 7, Jovović 3, Bаstа, L. Čubrilo, Mrdаk 19, Kаpur. Trener: Nikolа Sаlаtić.

CRVENA ZVEZDA: Stefаnović, Perić 1, Pаjić, Bojović 7, Koprivicа, Milutinović 7, Jаkovljević 8, Mitić 1, Terzić 15, Petrović, Petković 9, Vujić (libero). Trener: Željko Bulаtović.

Повезане вести