Moja Crvena Zvezda
Архива

Дилема Пашеко – игра ли Бразилац пре пролећа или не?

Винисијус Пашеко
Винисијус Пашеко

Иако је недељама уназад било најављивано да Винисијус Пашеко неће заиграти за Црвену звезду пре зимског припремног периода, нове информације у медијима говоре другачије. Наиме, спортски директор клуба Иван Аџић тврди да ће се „кариока“ убрзо прикључити нормалним тренинзима, а постоји могућност да убрзо и заигра.

„Пашеко би у року до седам–осам дана требало да уђе у нормалан рад. После тога све зависи како ће нога да реагује, хоће ли имати страх. Операција је урађена перфектно, видећемо каква ће да буде реакција. Ако прође све како треба, могуће је да ускоро заигра“, рекао је Аџић.

Треба ипак имати у виду да је Вини четири месеца без озбиљних тренинга, да је, рекло би се онако одокативно – набацио који килограм вишка, и да би могао да заигра можда у децембру или крајем новембра, када ни терени неће бити у стању у којем су били летос или су сада, те је велико питање да ли ће лекарски тим нашег клуба дати дозволу за његове наступе, и да ли су они вредни ризика.

Повезане вести

14 comments

bata011 нов 3, 2011 at 22:15

Mislim da ga ne treba forsirati i da on sam prelomi kada ce na teren.

Reply
Cirko нов 3, 2011 at 16:50

Ajde bre šta mu fali…oni specijalci u pančevu za 35000 mesečno manje pauziraju kad se povrede,a 3 puta im je gore!Na teren bre!

Reply
Делија Бг нов 3, 2011 at 12:10

Овај Аџић лаже чим зине!Ако је Роби пре пар дана рекао да нема шансе,онда значи да нема шансе да заигра!Шта се овај меша,боље нек полако пакује ствари,није довео ниједног играча да ваља у Звезду(све што ваља довео Рамбо).Бивши тренер Рудара из Пљевља и његов пулен из те екипе Рељић могу на зиму одмах да лете из Звезде!Овај Аџић је једина велика грешка Лукића као предсеника Звезде!Хоћемо титулу!!!!!Сви на офк-у,морамо да помогнемо Звезди!

Reply
nikola нов 3, 2011 at 14:04

samo da ga ne forsiramo , lik je ubica

Reply
Vuk нов 3, 2011 at 17:12

Nece Adzic da zavrsava posao sa jos jednim krilom,pa onda hoce da Paseko igra sto pre.

Reply
nscz нов 3, 2011 at 19:19

ne laze on, on jednostavno nema veze sa zivotom, al jbg takav je kakav je, nas je….

Reply
Joca нов 3, 2011 at 11:49

Имао сам прилике да га видим са Кадуом у просторијама СД пре утакмице са Банатом, приметно је да има који килограм вишка услед паузе, али надам се да ће се средити и на пролеће пружати добре партије. У суботу сви на стадион!

Reply
superstar нов 3, 2011 at 11:48

ali kako bi bilo da moze da da odigra derbi ovaj..
znam, znam da nece moci.. 🙁

Reply
sasa нов 3, 2011 at 10:41

Pasheko dodji da nas spasis iz ove fudbalske krize!!!!!

Reply
Delija нов 3, 2011 at 10:53

Procitao sam u ruznalu da su transferi Kostica i Mladenovica gotovi,ali da od Milivojevica verovatno nema nista jer nismo uspeli da se dogovorimo sa Radom.Pise da se trazi bolji napadac od Alvesa i da su u opciji 2 stranca.A s obzirom da smo resili transfere Kostica i Mladenovica sada neka pokusaju da dovedu tog jednog stranog napadaca,i mozda jos jednog igraca desnog beka ili stopera jer u sredini su vec tu Evandro,Kadu,Dimitrijevic,Micko,Kovacevic,Causic,Kostic.Ako traze desnog beka imamo kandidate: Bagajoko,Pauljevic,Petkovic,za stopera: Maksimovic,Rendulic,Pajovic.Za Kasalicu su zainteresovani Nemci a za Maksimovica Holandjani pa se bojim da od njih dvoje nece doci ni jedan.

Reply
Zoki 91 нов 3, 2011 at 12:04

Rendulic nije opcija jer ide u Koreju….

Reply
slobodan нов 3, 2011 at 12:31

Ne znam koliko ste upuceni u rad i karijeru Pajovica. Decko je iz mog grada i bio je kapiten reprezentativnih selekcija sve do omladinaca. Igrao je u ovom malog klubu iz humske koji ga je posle povrede selio po Srbiji. Na kraju je sam raskinuo ugovor i prvo otisao u Cukaricki, pa zatim u Rad. Jos uvek se secam prica o njemu kao najvecem talentu i da mu sledi svetla buducnost. Elem jos se ceka ta forma od njega, jer nije imao kvalitetan rad posle povrede.

Reply
Realan нов 3, 2011 at 10:41

Bice spreman pred kraj prolecnog dela prvenstva za drugi derbi odprilike.

Reply
Alex Krycek нов 3, 2011 at 10:39

Ne.

Reply

Leave a Comment